bnvdarklord Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Κατέβασε το File Scavenger θα το βρεις το google. Απο οτι θυμαμαι ειναι ευκολο στην χρήση, κανε μια αναζήτηση στον δίσκο και βρίσκει αρχεία που εχεις διαγράψει. Αν ξερεις και τι επέκταση εχουν τα αρχεία (πχ .sav) το ρυθμίζεις για να τα βρεις ευκολότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polonos1313 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Κατέβασε το File Scavenger θα το βρεις το google. Απο οτι θυμαμαι ειναι ευκολο στην χρήση, κανε μια αναζήτηση στον δίσκο και βρίσκει αρχεία που εχεις διαγράψει. Αν ξερεις και τι επέκταση εχουν τα αρχεία (πχ .sav) το ρυθμίζεις για να τα βρεις ευκολότερα. Έκανα ένα search με το File Scavenger για αρχεία με κατάληξη *.ess και δεν βρήκε κάτι. Κάποιο άλλο πρόγραμμα ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δεν εχω καποιο αλλο υπ'οψιν. Δοκιμασες το Long Search(η καπως ετσι)? Κρατάει ωρα αν δεν κανω λαθος αλλα εχει καλυτερα αποτελεσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polonos1313 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δεν εχω καποιο αλλο υπ'οψιν. Δοκιμασες το Long Search(η καπως ετσι)? Κρατάει ωρα αν δεν κανω λαθος αλλα εχει καλυτερα αποτελεσματα. Long search έκανα αλλά τζίφος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δοκιμασε χωρίς την επεκταση αν και δεν νομιζω οτι εχεις πολλες ελπιδες. Υπαρχει πιθανότητα να μην εχει διατηριθεί το ονομα του αρχειου. Για να το αναγνωρίσεις καπου εχει επιλογή να φαινονται στο τελος οι original φακελοι οποτε κοιτα το και ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Iιιιισως καταφερεις να τα επαναφέρεις με κανα file scavenger(ή αντιστοιχο προγραμμα). Ειδικά αν εκανες quick format. lol, γιατί τι διαφορά νομίζεις πως έχει το quick από το full format? στο full format σβήνει όπως και στο quick και μετά κάνει surface scan για bad sectors, για αυτό αργεί τόσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Ρε παιδες δλδ ειμαι πραγματικα στα ορια!! οποτε του σκαλωσει με πεταει στο desktop ετσι απλα!!! δοκιμασα να το ανοιγω με το 4gb αρχειο αλλα και παλι!!! οποιαδηποτε ιδεα για να φτιαχτει θα ηταν ευπροσδεκτη!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 lol, γιατί τι διαφορά νομίζεις πως έχει το quick από το full format? στο full format σβήνει όπως και στο quick και μετά κάνει surface scan για bad sectors, για αυτό αργεί τόσο Δεν ηξερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dapos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 BEST Skyrim mod guide http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=11 Ο τυπος ελιωσε για να το βγαλει..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Καμια λυση για το προβλημα που σε πεταει στο desktop?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
balander10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Υποθέτω πως το έχεις από το θείο στο εξωτερικό προσπέκτορ καθώς τελευταία φορά που τσέκαρα δεν είχε έρθει στην Ελλάδα? Εάν ναι τσέκαρε http://thepiratebay.org/torrent/6809702/The_Elder_Scrolls_V_Skyrim_Update_1_Repack-RazorDOX Είχαν ξεχάσει κάτι αρχεία βασικά από την πρώτη έκδοση που είχε κυκλοφορήσει σε περίπτωση που δεν έχεις το παραπάνω ίσως λύσει το πρόβλημα σου. παρεπιπτόντως κυκλοφορεί στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή γνήσιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Εννοειτε πως το πηρα απο το εξωτερικο απο το thehut συγκεκριμενα,και νομιζω πως ηρθε χθες στην ελλαδα -.- αυθεντικο το εχω και εκανε ολα τα updates δεν ξερω αν πρεπει να βαλω το repack.. :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
balander10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Oχι όχι αν το έχεις γνησιο μην χρησιμοποιήσεις το repack. Βασικά τα πρώτα patch που έδωσε η Bethesda είχαν αρκετά προβληματα και ήταν λίγο γελοίο καθώς οι πειρατικές εκδόσεις έπαιζαν καλύτερα και πολύ πιο σταθερά από την γνήσια. Δωσε μου 5 λεπτά θα δω μήπως βρω τίποτα και το γνήσιο και crashes. Ok δοκίμασε καταρχήν http://www.thenexusforums.com/index.php?/topic/458221-skyrim-fix-random-crash-to-desktop-no-error/ Αν δεν σε βοηθήσει δοκίμασε http://crashfixes.com/fixing-skyrim-crashes-freezes-errors-steam-crash-no-sound-lags-choppy-framerates/ Αν και πάλι έχεις πρόβλημα πες και το ξαναβλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Τα δοκιμασα ολα και συνεχιζει να με πεταει στο desktop..εχω βρει πως γινεται και μου το κανει συνειχεια,ειναι οταν κανω τελεπορτ σε καποια πολη,μετα το loading screen παντα με πεταει εξω.... δλδ δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.δοκιμασα και μουφοsettings να εχω....τα ιδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Τα δοκιμασα ολα και συνεχιζει να με πεταει στο desktop..εχω βρει πως γινεται και μου το κανει συνειχεια,ειναι οταν κανω τελεπορτ σε καποια πολη,μετα το loading screen παντα με πεταει εξω.... δλδ δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.δοκιμασα και μουφοsettings να εχω....τα ιδια.. Κάποια συγκεκριμένη πόλη η οποιαδήποτε? Έχεις περάσει κάποιο texture pack μήπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα