Luxx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Μπορω να αλλαξω το theme του φορουμ; Υπαρχουν αλλες επιλογες; Το θεμα μου σβηστηκε, που ελεγα οτι δε μου αρεσει το φορουμ. Το αλλο θεμα ομως που ελεγα παλαιοτερα οτι εισαστε το καλυτερο φορουμ δε το σβηνατε. Αυτη ειναι η δημοκρατια σας ρε μαγκες; Τοσο εξω επεσα για εσας;
orotoi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Ίσως επειδή δεν χρειάζεται καινούριο θέμα.. αφού υπάρχει ήδη το θέμα που λένε όλοι τη γνώμη τους (και είναι αρκετοί που δεν τους αρέσει και τα μηνύματα τους είναι ακόμη εκεί..). Theme ακόμη δεν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξεις, ούτε ξέρω αν θα υπάρξει, αλλα είναι πολύ πιθανό. Στο άλλο θέμα είναι και η μόνη μου πρόταση προς το παρόν αφου κατα τα άλλα μου αρέσει).
bnvdarklord Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δεν ξερω παντως αν θα μεινει ως εχει το θεμα αυτό καθως εχω την εντυπωση πως ειναι το default του ip.board.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 ποιος ο λόγος να υπήρχε 2ο topic εφόσον υπάρχει το μεγάλο στο section των ειδήσεων? μέχρι στιγμής δεν μπορείς να αλλάξεις theme, αλλά και να υπήρχε επιλογή αμφιβάλω αν θα είχε την μορφή του παλιού, φύγαμε από το vbulletin και πήγαμε IPB...
liopyr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δεν ξερω παντως αν θα μεινει ως εχει το θεμα αυτό καθως εχω την εντυπωση πως ειναι το default του ip.board. Δεν είναι αυτό το default του ipb. Μοιάζουν κάπως τα χρώματα μόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.