Προς το περιεχόμενο

Αγορά οικονομικού laptop

ixus40

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέλω για απλή καθημερινή χρήση (internet, mail, chat, office, καμια ταινία αντε και photoshop). Τιμή γύρω στα 500 ευρώ.

Έχω υπόψη μου τα παρακάτω μοντέλα:

Toshiba Satellite C660D-10D

Toshiba Satellite C650D-11G

Toshiba Satellite C660D-102

Toshiba Satellite Pro C650D-10Z

Toshiba Satellite L500D-163

Toshiba Satellite L650D-11E

Dell Inspiron M5030 V140

Οι AMD επεξεργαστές αξίζουν;

Εξαίρεση στην τιμη των 500 ευρω:

Lenovo G560A (i3-330M)

Σίγουρα διαθέτει καλύτερα τεχνικα χαρακτηριστικα σε σχέση με τα παραπάνω μοντέλα και ενδεχομένως να αξίζει τα επιπλέον χρήματα, αλλα με προβληματίζει πολύ το θέμα της εγγύησης. Απ'οτι κατάλαβα, δίνεται με μονο 1 χρόνο εγγύηση; :huh:

Αν έχετε να προτείνετε καποια αλλα μοντέλα, καλοδεχούμενα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις. :)

Δημοσ.

επειδη βλεπω πως ολα τα λαπτοπ που εχεις επιλεξει εχουν amd επεξεργαστες,πιστευω πως στα

λαπτοπ αξιζει μονο η intel.Αν με ρωταγες για desktop τοτε θα σου ελεγα amd γιατι πλεον ειναι ισαξιοι και πολυ φθηνοτεροι

απο τοθυς intel.αλλα θεωρω πως σε laptop η intel ειναι μονοδρομος..

εγω θα σου προτεινα αυτο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907148

με δυο χρονια εγγυηση!

Δημοσ.

επειδη βλεπω πως ολα τα λαπτοπ που εχεις επιλεξει εχουν amd επεξεργαστες,πιστευω πως στα

λαπτοπ αξιζει μονο η intel.Αν με ρωταγες για desktop τοτε θα σου ελεγα amd γιατι πλεον ειναι ισαξιοι και πολυ φθηνοτεροι

απο τοθυς intel.αλλα θεωρω πως σε laptop η intel ειναι μονοδρομος..

εγω θα σου προτεινα αυτο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907148

με δυο χρονια εγγυηση!

Δε λέω, καλα τα χαρακτηριστηκά που διαθέτει, απλά η κάρτα γραφικών που διαθέτει δεν αξίζει ακόμα και αν πρόκειται για απλή χρήση.

Δημοσ.

O επεξεργαστής δεν είναι λίγο παμπάλαιος ή έχω χαζέψει εγώ;

δυπηρηνος στα 2.2 ειναι..

με αυτα τα χρηματα δεν προκειται να βρεις και κατι καλυτερο.

Δημοσ.

Νομιζω αυτο που προτεινε στο αρχικο post(Lenovo G560A (i3-330M)) ειναι το καλυτερο απ'ολα. Ο συγκεκριμενος διπυρηνος επεξεργαστης που προτεινε ο τελευταιος φιλος πραγματι ειναι ξεπερασμενος..

Δημοσ.

Νομιζω αυτο που προτεινε στο αρχικο post(Lenovo G560A (i3-330M)) ειναι το καλυτερο απ'ολα. Ο συγκεκριμενος διπυρηνος επεξεργαστης που προτεινε ο τελευταιος φιλος πραγματι ειναι ξεπερασμενος..

Για τις αναγκες ομως που το θελει το λαπτοπ (internet, mail, chat, office, καμια ταινία αντε και photoshop)

μια χαρα πιστευω ειναι.τα παντα ευκολα σηκωνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...