johnarosagr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας παιδιά. Ξέρω ότι σας γυρνάω πολλά χρόνια πίσω αλλά οποίος ξέρει θα ήθελα την βοήθεια του. Μου χάλασε πριν λίγες μέρες το nokia n95 και έτσι έμεινα χωρίς κινητό και τότε ξετρύπωσα μέσα από το συρτάρι μου ένα nokia 8310 που είχα μικρός. Ας περάσω τώρα στο πρόβλημα που θα χρειαστώ την βοήθεια σας. Από το συγκεκριμένο κινητό μου έχει σπάσει (εντελώς) το κουμπί που ανεβαίνει η ένταση και έτσι έχει σαν αποτέλεσμα όταν μιλάω με κάποιων να κοντεύω να βάλω όλο το κινητό μέσα στο αυτί μου για να ακούσω τι λέει ο άλλος γιατί η ένταση είναι τέρμα κατεβασμένη και δεν μπορώ να την ανεβάσω. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος από το συγκεκριμένο κινητό να ανεβαίνει η ένταση;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας παιδιά. Ξέρω ότι σας γυρνάω πολλά χρόνια πίσω αλλά οποίος ξέρει θα ήθελα την βοήθεια του. Μου χάλασε πριν λίγες μέρες το nokia n95 και έτσι έμεινα χωρίς κινητό και τότε ξετρύπωσα μέσα από το συρτάρι μου ένα nokia 8310 που είχα μικρός. Ας περάσω τώρα στο πρόβλημα που θα χρειαστώ την βοήθεια σας. Από το συγκεκριμένο κινητό μου έχει σπάσει (εντελώς) το κουμπί που ανεβαίνει η ένταση και έτσι έχει σαν αποτέλεσμα όταν μιλάω με κάποιων να κοντεύω να βάλω όλο το κινητό μέσα στο αυτί μου για να ακούσω τι λέει ο άλλος γιατί η ένταση είναι τέρμα κατεβασμένη και δεν μπορώ να την ανεβάσω. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος από το συγκεκριμένο κινητό να ανεβαίνει η ένταση;;;; Με οδοντογλύφίδα δοκίμασες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnarosagr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Με οδοντογλύφίδα δοκίμασες ? Έσπασε εντελώς φιλε μου. Ξεκόλλησε ολόκληρο πάνω από την πλακέτα. Πλέων δεν υπάρχει τίποτα εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospat13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 κατα τη διαρκεια της κλήσης νομιζω τα βελακια κατω απο τη οθονη ελεγχουν την ενταση δοκιμασε το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.