Προς το περιεχόμενο

Πώς αλλάζουμε τον προεπιλεγμένο χρήστη κατά την εκκίνηση των Windows?

StarUser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ξαφνικά ο Η/Υ μου, παρουσιάζει το εξής: Ενώ έχω 2 χρήστες (Administrator και User), όταν ξεκινάει να μπεί στα windows, μπαίνει ως Administrator και όχι ως User, που έμπαινε μέχρι και σήμερα! Μόλις μπώ με Administrator, άν πατήσω "Αποσύνδεση", μου βγάζει την μία και μοναδική επιλογή σύνδεσης, με το περιβάλλον του User, (του κανονικού μου λογαριασμού δηλαδή). Άν μετά, πατήσω πάλι "Αποσύνδεση" από τον User, μου εμφανίζει και πάλι και μόνο τον User!!

Άν τέλος, κάνω επανεκκίνηση από το περιβάλλον του User, με συνδέει αυτόματα στον Administrator και πάλι από την αρχή!

Αυτό που θέλω να κάνω, είναι όταν ξεκινάει ο Η/Υ, να συνδέεται στο User και όχι στον Administrator.

Παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει κάτι, ας μας διαφωτίσει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Θα έπρεπε να μας πεις από την αρχή και τι λειτουργικό έχεις.

Πάτα WINDOWS+R και δώσε

>control userpasswords2

Ξετσεκάρισε το Οι χρήστες πρέπει να πληκτρολογήσουν όνομα χρήστη και κωδικό και πάτα ΟΚ.

Θα σε ρωτήσει το όνομα χρήστη και τον κωδικό του χρήστη που θέλεις να συνδέεται αυτόματα.

BTW,ο Administrator δεν εμφανίζεται στην οθόνη υποδοχής.

Αν όμως κάνεις αποσύνδεση και πατήσεις δύο φορές CTRL+ALT+DELETE θα σου εμφανίσει την εναλλακτική οθόνη σύνδεσης όπου αν γράψεις Administrator και δώσεις το password (αν έχει) θα μπεις σαν Admin.

Αυτό ισχύει μόνο για XP Pro. Για XP Home πρέπει να μπεις από ασφαλή λειτουργία. Για VISTA και 7 δεν ξέρω αν και πως γίνεται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...