micos000 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 [...]Λοιπόν το mp3tag πήρα γιατί το άλλο και να το θέλω δεν μου μπαίνει το κάνω κανονικά install πατάω να το ανοίξω και μου βγάζει μήνυμα να μην αποσταλεί ξέρετε εσείς.Αυτό μου βγάζει και στο gimp τέσπα εντάξει είμαι σας ευχαριστώ όλους πάντως [...] Φίλε, κάτι παίζει με το σύστημα σου. Δεν μπορεί να μην σου κάνουν Install 2 προγράμματα. Κάνεις κανονικά τα updates; Αυτό το πρόβλημα μοιάζει να είναι από μη ενημερωμένο WIndows Installer. Κατέβασε την έκδοση 4.5 από ΕΔΩ. Το κουμπί λήψης θα το βρεις στο τέλος της σελίδας και πληροφορίες για πιο απ' όλα να κατεβάσεις θα δεις λίγο πιο πάνω στις Οδηγίες. Κατέβασε το ανάλογο για το λειτουργικό σου, π.χ. για XP είναι το WindowsXP-KB942288-v3-x86.exe, ενώ και Vista 32bit είναι το Windows6.0-KB942288-v2-x86.msu. Αν σου βγάλει κανένα μήνυμα για windows installer 3.1 κατέβασε το WindowsInstaller-KB893803-v2-x86.exe.
EXPHARTION Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Φίλε δεν κάνω καν update σε αυτή την μπαγκατέλα είναι που είναι φορτωμένο δεν θα του κάνω και αναβαθμίσιμη.Δεν πάω να πάρω κανένα καινούργιο pc λέω εγώ. Αλλά ευχαριστώ πάντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.