EXPHARTION Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Γεια χαρά σε όλους.Ψάχνω πρόγραμμα που να μπορείς να βάλεις cover σε mp3.Που μετά βέβαια αν το βάλεις το τραγούδι στο Windows Media Player στην εμφανίζει.Γενικά ξέρω πως γίνεται, έχω δει video αλλά θέλω μόνο ένα από αυτά (που να μην θέλει διαδικασία) όπως για παράδειγμα το any audio converter βάλεις το αρχείο πατάς mp3 στις ρυθμίσεις convert and is over.Αυτό!! sorry για την αμπελοφιλοσοφία μου. off-topic πως το κάνετε το forum έτσι;!!! μπαίνω και νόμιζα πως μπήκα σε ξένο forum.Τα σπάει το έχετε κάνει και γ@μω Είναι πολύ πλούσιο σε χρώμα (υδατάνθρακες και ιχνοστοιχεία ) Ευχαριστώ πολύ
micos000 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Για να καταλάβουμε, θέλεις να βάλεις cover σε mp3 ή θέλεις να μετατρέψεις σε mp3; Ρωτάς και απαντάς ταυτόχρονα και δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις.
marduc812 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Για να βάλεις την εικόνα του album στο cd σου δες ΕΔΩ Για να κάνεις μετατροπή απο CD σε mp3 μπορείς και με το Media Player. Aν θέλεις απο youtube σε mp3 χρησιμοποίησε το youtube to mp3 converter τηs DVDVideoSoft το οποίο έχει την δυνατότητα να παίρνει ενα screenshoot από το βίντεο στο youtube και να στο κάνει cover. Οπότε αν μετατρέψεις σκέτο τραγούδι και έχει σαν εικόνα το βίντεο το cover του δίσκου θα έχεις και τα 2 μαζί.
EXPHARTION Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 marduc812 σε ευχαριστώ πάρα πολύ θα το δοκιμάσω micos000 "cover σε mp3" αυτό θέλω αλλά δεν θα με χάλαγε και το δεύτερο
micos000 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Εγώ χρησιμοποιώ το δωρεάν TagScanner. Ρίχνω τον φάκελο με τα mp3 στο πρόγραμμα και στην καρτέλα TagEditor, στο δεξί μέρος, πάω στο embedded art και φορτώνω την εικόνα που θέλω. Μετά Save και είναι έτοιμο. Το πρόγραμμα είναι φοβερό και έχει τρομερές δυνατότητες μετονομασίας και επεξεργασίας id3tag. Δηλαδή να κάνει το id3 να είναι σαν το όνομα του mp3 και το αντίθετο.
EXPHARTION Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 micos000 φαίνεται καλό, αλλά μια ερώτηση ένας φίλος μου μου πρότεινε το mp3tag φαίνεται πολύ καλό και είναι εύκολο στην χρήση του υπάρχει και ελληνικά. Ρωτάω λοιπόν εγώ ποιο από τα 2 να πάρω; Φαίνονται και τα 2 γαμάτα μήπως να βάλω και τα 2 ή δεν συμφέρει; Τι μου προτείνετε; Ευχαριστώ
parsifal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Και τα 2 είναι πολύ καλά προγράμματα φίλε μου. Εγώ παλιότερα και για αρκετό καιρό χρησιμοποιούσα τον Ρώσσο (TagScanner). Κάποτε, ξαναχρειάστηκα τις υπηρεσίες ενός τέτοιου προγράμματος και δοκίμασα το Mp3Tag το οποίο έπαιζε και αυτό αρκετά ως όνομα. Μια χαρά κι αυτό. Το TagScanner είναι πιο sexy πάντως!
indian Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Αν πάντως δεν θες σώνει και καλά freeware όπως αυτά που είπαν τα παιδιά πιο πάνω το καλύτερο πρόγραμμα είναι κατ'εμέ το Tag&Rename που απλά κάνει τα πάντα . Πλέον αναντικατάστατο για εμένα.
micos000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Αν πάντως δεν θες σώνει και καλά freeware όπως αυτά που είπαν τα παιδιά πιο πάνω το καλύτερο πρόγραμμα είναι κατ'εμέ το Tag&Rename που απλά κάνει τα πάντα . Πλέον αναντικατάστατο για εμένα. Το Tag&Rename το έχω δουλέψει και δεν βρήκα τίποτα που να δικαιολογεί τα λεφτά του έναντι στις δύο παραπάνω δωρεάν λύσεις. Ούτε καν τον κόπο να το ψάξεις από τον "θείο".
SteveAngello Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Το πρόγραμμα είναι φοβερό και έχει τρομερές δυνατότητες μετονομασίας και επεξεργασίας id3tag. Δηλαδή να κάνει το id3 να είναι σαν το όνομα του mp3 και το αντίθετο. Αυτο με ενδιαφερει και μενα, αν καταλαβα καλα τι εννοεις. Δηλαδη πες πχ εχω το κομματι The Prodigy - Girls (Slim Line Remix). Mπορει απο τον τιτλο αυτοματα να συμπληρωσει το id3, στην περιπτωση μας Artist: The Prodigy / Title: Girls (Slim Line Remix)? Αν γινεται δωσε παραπανω πληροφοριες εαν μπορεις.
micos000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Το πρόγραμμα δουλεύει με dividers. Αν δηλαδή το όνομα του mp3 είναι 01. The Prodigy - Girls (Slim Line Remix).mp3 θα πάρει σαν divider την παύλα και την τελεία στην καρτέλα Tag processor θα βάλεις σαν φόρμα το %track%. %artist% - %title% (τα γράφει από κάτω τι υποστηρίζει) και θα βάλει το 1 σαν track numper, το The Prodigy σαν artist και το Girls (Slim line remix) σαν Track title. Αν δεν έχεις αριθμό κομματιού βάζεις σαν φόρμα το %artist% - %title% Το αντίστροφο είναι για το renaming.
SteveAngello Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Ναι μετα που το εγκατεστησα το ειδα απο πρωτο χερι. Δουλευει ακριβως οπως το mp3tag που χρησημοποιουσα πριν και ειχα την εντυπωση οτι ηταν "μοναδικο", τωρα βεβαια εφυγε ακλαφτο. TagScanner ftw! Πολυ πιο βολικο και πιο sexy οπως ειπε και ο parsifal. Thnx λοιπον.
SteveAngello Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Πλακα κανεις? 10 μερες τωρα ακομα να αποφασισεις? Μας δουλευεις μου φαινεται... Και τα δυο την ιδια δουλεια κανουν. Δοκιμασε τα και τα δυο και δες πιο σε βολευει καλυτερα.
EXPHARTION Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Αμ μπράβο σωστό σε βρίσκω Λοιπόν το mp3tag πήρα γιατί το άλλο και να το θέλω δεν μου μπαίνει το κάνω κανονικά install πατάω να το ανοίξω και μου βγάζει μήνυμα να μην αποσταλεί ξέρετε εσείς.Αυτό μου βγάζει και στο gimp τέσπα εντάξει είμαι σας ευχαριστώ όλους πάντως off-topic Όσο και να θέλω με το pc που έχω τι δουλειά μου την κάνω... ε πες καλά είναι μεταχειρισμένο από Germany και με 120 euro η μπαγκατέλα 149GB δίσκο τι είναι αυτό; on-topic Ευχαριστώ πάρα πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.