Προς το περιεχόμενο

Πως γινεται η μεταβιβαση; χελπ!

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας παιδες.

εχω αγορασει μια μηχανη την οποια αυριο πρωι θα πουλησω σε καποιον.

Μπορει να μου πει καποιος τι ΑΚΡΙΒΩΣ πρεπει να κανω ωστε να πανε ολα σωστα χωρις να την πατησω πουθενα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά το τρέξιμο το έχει ο αγοραστής. Όλα ξεκινάνε και τελειώνουν στα ΚΕΠ.

Ο αγοραστής θα πρέπει με "παραπεμτικό" απο τα ΚΕΠ να πάρει ένα παράβολο απο μια τράπεζα. Ύστερα και οι δύο θα πάτε στο ΚΕΠ και εκεί με το παράβολο, την άδεια, και τις ταυτότητές σας θα συμπληρώσετε τα απαραίτητα χαρτιά.

δλδ μπορω να παω πχ τη δευτερα στο κεπ και να πω: γεια σας θελω ενα παραβολο για μεταβιβαση μηχανης/αυτοκινητου τάδε κυβικων. θα μου δωσουν το χαρτι ,θα παω τραπεζα και οταν τελειωσω θα πω του πωλητη να παμε μαζι στο κεπ να κανουμε τα χαρτια; [άρα δε χρειαζεται να τρεχω τον πωλητη [αυτον που θα μου το πουλησει] δυο φορες !;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

παιδια ειμαι φοιτητης και δεν κανω φορολογικη δηλωση, εχω απλα εναν ΑΦΜ. Μπορω να αγορασω αυτοκινητο μεταχειρισμενο με την παραπανω διαδικασια? η θα κολλησει η δουλεια λογω εφοριας? σας ευχαριστω.

δεν νομιζω να χεις προβλημα απλα του χρονου θα σου στειλουν να κανεις φορολογικη δηλωση μιας και απεκτησες κατι στο ονομα σου.δεν θα πληρωνεις τιποτα γιατι εισαι στα αφορολογητα μεχρι 12χιλε

δεν νομιζω να χεις προβλημα απλα του χρονου θα σου στειλουν να κανεις φορολογικη δηλωση μιας και απεκτησες κατι στο ονομα σου.δεν θα πληρωνεις τιποτα γιατι εισαι στα αφορολογητα μεχρι 12χιλε

Αν ομως το αυτοκινητο κανει στα χαρτια πανω απο 12.000 ευρω θα εχεις προβληματακι και θα πληρωσεις φορο του χρονου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...