TsaGatoS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα.Ειμαι εντελως αρχαριος,και θα ηθελα αν μπορειτε να μου δωσετε καποιο ebook για δημιουργια website σε flash.Καποιο ebook δηλαδη στα ελληνικα που να μαθαινεις να δημιουργεις ιστιοσελιδες σε flash.ευχαριστω εκ των προτερων.
merianos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Έχω ξεκινήσει και εγώ από το επίπεδο σου, όπως και κάθε άλλος άλλωστε χιχιχι E-Books μπορείς να βρεις πάρα πολλά, αλλά στα αγγλικά. Έχω να σε συμβουλέψω μερικά πράγματα, και νομίζω πως πολλοί θα συμφωνήσουν. Για αρχή, μάθε να διαβάζεις καλά αγγλικά γιατί θα τα βρίσκεις συνέχεια μπροστά σου, και δεν θα έχεις πάντα την άνεση να βρεις πληροφορίες στα ελληνικά. Σχετικά με τα Flash Web Site θα έλεγα να τα προσέχεις πάρα πολύ. Θα πρέπει να ανέβεις πολύ ψηλά σε επίπεδο τεχνογνωσίας για να γράψεις καλό Flash Web Site. Το Flash είναι καλό από μεριά Effects αλλά συνήθως, βαρύ, δυσκίνητο και δύκολο στην εκμάθηση. Εγώ δεν γράφω καθόλου Flash, Ο λόγος που δεν έχω ασχοληθεί με το Flash είναι που για να φτιάξεις ένα site που θα είναι και φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης θα πρέπει να έχεις απίστευτη τεχνογνωσία πίσω από το Flash. Κατά τη γνώμη μου θα έλεγα να μην μπεις στη διαδικασία να μάθεις Flash για να δημιουργείς ιστοσελίδες, αλλά αν θέλεις τόσο πολύ να μάθεις Flash να το μάθεις για να κάνεις μικρά effects. Επίσης να έχεις κατά νου πως οι μηχανές αναζήτησης αντιμετωπίζουν τα Flash ως βίντεο ή φωτογραφίες με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κάνουν index το περιεχόμενο του Flash.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.