kllado Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Έχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο WD elements 1,5 TB του οποίου το τροφοδοτικό (μετασχηματιστής με μπρίζα 12V, 1,5A)χάλασε. Που μπορώ να αγοράσω κάποιον άλλον σε τιμή συμφέρουσα; Εννοώ ότι όντας μέσα στα πλαίσια της εγγύησης θα μπορούσα να το επιστρέψω στην pixmania απ όπου τον αγόρασα αλλά θα πρέπει να επιστραφεί ολόκληρος ο σκληρός και τα εξοδα του πηγαινέλα θα είναι λογικά περισσότερα απ' ότι η αγορά νέου, χώρια ο ενάμισυ μήνας που μου είπαν ότι θα περιμένω.
washcloud Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Λογικά σε οποιοδήποτε κατάστημα ηλεκτρονικού εξοπλισμού, θα σ' εξυπηρετήσουν (πάρε μαζί και τον δίσκο)
Vasilis 07 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Έχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο WD elements 1,5 TB του οποίου το τροφοδοτικό (μετασχηματιστής με μπρίζα 12V, 1,5A)χάλασε. Που μπορώ να αγοράσω κάποιον άλλον σε τιμή συμφέρουσα; Εννοώ ότι όντας μέσα στα πλαίσια της εγγύησης θα μπορούσα να το επιστρέψω στην pixmania απ όπου τον αγόρασα αλλά θα πρέπει να επιστραφεί ολόκληρος ο σκληρός και τα εξοδα του πηγαινέλα θα είναι λογικά περισσότερα απ' ότι η αγορά νέου, χώρια ο ενάμισυ μήνας που μου είπαν ότι θα περιμένω. Με χελώνα θα το ταχυδρομήσουν ? Κατά τα άλλα αυτό το μαγαζί είναι το "φτηνότερο" στο skroutz.gr Από την στιγμή που δεν είναι ελληνικό μαγαζί απορώ γιατί το περιλαμβάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.