Προς το περιεχόμενο

Οικονομικο πολυμηχανημα

xfighter46

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια! Σκεφομαι να αγορασω ενα πολυμηχανημα το οποιο να μην ξεπερναει τα 60 - 70 ευρω και θα ήθελα τα φώτα σας επί του θέματος. Να σημειωσω οτι το χρειάζομαι για οικιακή χρηση ( εκτυπωση και σαρωση σχετικα μικρου ογκου εγγράφων ).

Έχω βρει καποια και θα ήθελα τη γνωμη σας :

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.407333

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.450172

http://public.gr/prod/computers-and-software/printers-and-other/printers/multifuction-inkjet/hp-deskjet-f4580-all-in-one-polymihanima-antigrafiko-ektypotis-sarotis-eghromo/prod513041/

Εχετε να μου προτεινετε κάτι καλυτερο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή είδα τον τίτλο του τόπικ να γράφει "Οικονομικό" πολυμηχάνημα, θέλω να σου επιστήσω την προσοχή στο εξής.

Υπάρχουν "οικονομικά" μοντέλα που θα πληρώνεις ακριβά μετά τα αναλώσιμά τους (και άρα ανάλογα με την χρήση φυσικά που του κάνεις, ενδέχεται να σου βγει ακριβό στην χρήση) και υπάρχουν και ακριβότερα μοντέλα (και με περισσότερες δυνατότητες - όπως fax, εκτύπωση διπλής όψης, wireless, κλπ)τα οποία θα τα αγοράσεις μεν ακριβά (αρκετά ακριβότερα κιόλας) αλλά θα "ισορροπήσεις" κάπως το κόστος τους, με τα φτηνότερα αναλώσιμα που θα τους αγοράσεις.

Κάτσε λοιπόν και υπολόγισε πόσες σελίδες περίπου θα τυπώνεις τον μήνα, σύγκρινε το κόστος ανα σελίδα που έχει κάθε εκτυπωτής και το μελάνι του, και πάρε αυτόν που σε συμφέρει (μακροπρόθεσμα) καλύτερα.

Επειδή είδα τον τίτλο του τόπικ να γράφει "Οικονομικό" πολυμηχάνημα, θέλω να σου επιστήσω την προσοχή στο εξής.

Υπάρχουν "οικονομικά" μοντέλα που θα πληρώνεις ακριβά μετά τα αναλώσιμά τους (και άρα ανάλογα με την χρήση φυσικά που του κάνεις, ενδέχεται να σου βγει ακριβό στην χρήση) και υπάρχουν και ακριβότερα μοντέλα (και με περισσότερες δυνατότητες - όπως fax, εκτύπωση διπλής όψης, wireless, κλπ)τα οποία θα τα αγοράσεις μεν ακριβά (αρκετά ακριβότερα κιόλας) αλλά θα "ισορροπήσεις" κάπως το κόστος τους, με τα φτηνότερα αναλώσιμα που θα τους αγοράσεις.

Κάτσε λοιπόν και υπολόγισε πόσες σελίδες περίπου θα τυπώνεις τον μήνα, σύγκρινε το κόστος ανα σελίδα που έχει κάθε εκτυπωτής και το μελάνι του, και πάρε αυτόν που σε συμφέρει (μακροπρόθεσμα) καλύτερα.

Ναι το σκεφτηκα αυτο αλλα δεν εχω σκοπο να εκτυπωνω πολλες σελιδες, αντε καμια 20αρια το μηνα και αφου δεν χρειαζομαι fax , εκτύπωση διπλής όψης κτλ νομιζω οτι δεν χρειαζεται να επενδυσω παραπάνω χρήματα.

Α και κατι αλλο εχω το netfaster router της hol, θα ειναι ευκολο να τον συνδεσω πανω στο router με usb και να δουλευει απο εκει ? Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας

Ναι το σκεφτηκα αυτο αλλα δεν εχω σκοπο να εκτυπωνω πολλες σελιδες, αντε καμια 20αρια το μηνα και αφου δεν χρειαζομαι fax , εκτύπωση διπλής όψης κτλ νομιζω οτι δεν χρειαζεται να επενδυσω παραπάνω χρήματα.

Α και κατι αλλο εχω το netfaster router της hol, θα ειναι ευκολο να τον συνδεσω πανω στο router με usb και να δουλευει απο εκει ? Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας

Με βάση τα νούμερα που λες, θα σου πρότεινα και γω να πάρεις τον φτηνότερο που θα βρείς. Και ο 2050 και ο 4580 είναι μια χαρά για την δουλειά που τους θες. Για τον canon δεν έχω άποψη, αλλά μια χαρά θεωρώ οτι θα είναι και αυτός. Αν το ρουτεράκι σου είναι wireless θα σου πρότεινα τον 4580 που έχει και αυτός wireless, και η εγκατάστασή του (μέσω router) θα είναι ευκολότερη.

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10025591&cmicc=skroutz

To getitnοw πριν 1 μηνα το είχε στα 35 αλλά με τα μεταφορικά 38...οτι πιο απλό σε πολυμηχάνημα

Επίσης το μελανάκι του 11ε και λέει απόδοση 200 σειλίδες. Αν δεν το πολυχρησιμοποιείς να ξέρεις ότι μπορεί να ξεραθεί οπότε εφόσον είναι φθηνό το μελάνι του πιστεύω ότι συμφέρει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...