Προς το περιεχόμενο

Ati hd5850

sir_platanight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδιά..θέλω να κάνω το εξής κ δεν ξέρω πως..έχω 2οθονες,μια 26αρα τηλεόραση και μια 19αρα οθόνη υπολογιστή και θέλω στην μια οθονη(26") να κάθομαι εγω που θέλω να παιζω Παιχνίδια,και στην άλλη(19") να κάθεται η αδερφή μου κ να κάνει μια εργασία..μήπως ξέρετε πως;υπάρχει κάποια ρύθμιση της Ati?

Δημοσ.

Ναι μπορείς να τρέξεις 2 διαφορετικές εφαρμογές σε 2 οθόνες..

ΤΟ θέμα είναι τι εφαρμογές όμως..

Αν στην μια οθόνη (στην δευτερη) βλέπεις μια ταινία, μπορείς στην άλλη οθόνη να τρέχεις πχ ενα word η κάποια άλλη εφαρμογή, εδω φυσικά εχει να κάνει και το τι hardware εχεις, αν εχεις κάποιο αδύνατο μηχάνημα μπορεί να εχεις κάποιες διακοπές στην ταινία..

Για το παιχνίδι που λες τώρα εδω υπάρχει ενα θέμα..και το θέμα είναι το εξής: Αν υποθέσουμε οτι εχεις ενα πολύ δυνατο σύστημα και μπορεί να τρέχει κάμποσες εφαρμογές παράλληλα, τότε το πρόβλημα μας είναι ο χειρισμός..

Εσυ θα χρειάζεσαι για το παιχνίδι το πληκτρολόγιο και το ποντίκι, η αδερφή σου θα χρειάζεται επίσης πληκτρολόγιο και ποντίκι !! Τι κάνετε εδω ?

Μέσα απο το πρόγραμμα της Ati/Nvidia υπάρχει η δυνατότητα για να εχεις 2 ανεξάρτητα μονιτορ στο ιδιο pc,και στο ενα μονιτορ να εχεις πχ ανοιχτό κάποιον browser και στο άλλο να βλέπεις κάποια ταινία, να εχεις μια φωτογραφία , ενα αρχειο pdf κτλ...

Δημοσ.

Να έχεις 2 οθόνες στο ίδιο μηχάνημα ναι, να τις χειρίζεσαι ανεξάρτητα και ταυτόχρονα ΔΕΝ γίνεται. Εγώ έχω δύο οθόνες και μέσα από τις ρυθμίσεις οθόνης (δεξί στο desktop) μπορώ και σέρνω παράθυρα από την μία στην άλλη, πχ να βλέπω ταινία και στην άλλη ανοιχτός ο firefox, αλλά ο χειρισμός ποντίκι/πληκτρολόγιο δεν μπορεί να γίνει και στις δύο ταυτόχρονα. Από ότι ξέρω είναι θέμα controller στη μητρική και όχι προγράμματων κλπ...

Δημοσ.

Όχι έχω χειριστήριο...προ Παίζω..απλά Έχει μια εργασία η αδερφή μου κ έλεγα μήπως γίνεται..για τις ταινίες το ξέρω..ευχαριστω πάντως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...