blashyrkh+ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα, ενδιαφερομαι για καποιο προγραμμα που να ειναι ελαφρυ αλλα ταυτογχρονα να κανει τη δουλεια του..Σαφως και το ableton ειναι πολυ ισχυρο με απειρες δυνατοτητες αλλα ειναι αρκετα βαρυ για ενα απλο παρτυ η μια μιξη μερικων κομματιων.Εχω δοκιμασει και το virtualdj κατα καιρους αλλα μου φαινεται αρκετα βαρυ γι αυτα που προσφερει.Ειδα το algoriddim το οποιο μου φαινεται αρκετα καλο αλλα για την ωρα θα προτιμουσα κατι free μιας και για τη δουλεια που το θελω δεν ειμαι διατεθημενος να δωσω ακομα χρηματα για software.εχετε καποιες αλλες προτασεις..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Χωρις να το εχω δοκιμασει... http://www.apple.com/downloads/macosx/audio/pcdjdex.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iznodur Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 γιατί δεν κοιτάς προς traktor μεριά , εντάξει δεν είναι free αλλά ξέρεις όποιος ψάχνει βρίσκει κιόλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Εμένα κάποτε με είχε βολέψει αυτό http://www.dj1800.com/ δεν ξέρω πια τι λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glaza Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 traktor, serato i virtualdj φιλαράκι μου..για απλές μίξεις( χωρίς timecode cd's) κτλ το πρώτο...--πάρε και έναν midi controller με 80 ευρώ αφού δεν ασχολείσαι επαγγελματικά και θα πάθεις πλάκα με οποιοδήποτε απο αυτά τα προγράμματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtracker Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 καμιά πρόταση για midi controller που να συνεργάζεται με traktor,έχουμε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.