Προς το περιεχόμενο

HP G62-A80SV - Core i3-330M με Radeon HD 5470

tarksis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως βλεπετε την τιμη? ενδιαφερεται μια γνωστη μου

πατα το link , στο email που ελαβα λεει οτι ισχυει για 24 ωρες... τι να πω...

Δημοσ.

ελεος πια δηλαδη!πηγα να κανω παραγγελια για την κοπελα μου(οτι επρεπε το μηχανημα για την τιμη του),και δεν προλαβα για μερικα λεπτα!ελεος! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Δημοσ.

άλλη μια περίπτωση "επιτυχημένου" μάρκετινγκ! :Ρ

το πιθανοτερο ειναι οτι τα εχουν κονομισει και δε τους ενδιαφερει να πουλησουν κανα κομματι παραπανω απο το καρτελ για παραπανω απο 24 ωρες ...λες και ολη μερα στα email μας και στο pc ειμαστε ..και με τα 500 ευρω στη τσεπη..

Δημοσ.

ελεος πια δηλαδη!πηγα να κανω παραγγελια για την κοπελα μου(οτι επρεπε το μηχανημα για την τιμη του),και δεν προλαβα για μερικα λεπτα!ελεος! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

παρτους τηλ και πες τους οτι προσπαθουσες ολο το πρωι να παραγγειλεις και δεν εφευγε η παραγγελια....το ειχα κανει παλαιοτερα και το δεχτηκαν.... κλαψου ..βριστους κατι θα καταφερεις

Δημοσ.

παρτους τηλ και πες τους οτι προσπαθουσες ολο το πρωι να παραγγειλεις και δεν εφευγε η παραγγελια....το ειχα κανει παλαιοτερα και το δεχτηκαν.... κλαψου ..βριστους κατι θα καταφερεις

λες να το κανω ετσι?δεν χανω και τιποτα...πραγματικα ομως γκαντεμια!ακριβως σε αυτον τον υπολογιστη ειχαμε καταληξει!

Δημοσ.

Έτσι και εγώ,πριν από καιρό. μου στέλνουν το μαιλ και πάω να παραγγείλω μετά από 1 ώρα και είχε εξαντληθεί.

Ακόμα το θυμάμαι γιατί ήταν super προσφορά. :(

Δημοσ.

λες να το κανω ετσι?δεν χανω και τιποτα...πραγματικα ομως γκαντεμια!ακριβως σε αυτον τον υπολογιστη ειχαμε καταληξει!

τζιφος!τους πηρα τηλεφωνο,τους κλαφτηκα αρχικα,τους εκραξα επειτα,τιποτα..ειναι 24ωρη λεει η προσφορα μεχρις εξαντλησεως των αποθεματων(!!!) και ισχυει απο χθες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...