misfits_7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Καλημέρα και καλορίζικο το νέο site ! ! Εχω ενα DVD(παιδικο) και θελω να το περασω στον υπολογιστη με την ελληνική μεταγλώτηση (εχει πολλες) πως μπορω να το επιλέξω και με ποιο προγραμμα? Ευχαριστω πολυ..
talisman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Καλημέρα και καλορίζικο το νέο site ! ! Εχω ενα DVD(παιδικο) και θελω να το περασω στον υπολογιστη με την ελληνική μεταγλώτηση (εχει πολλες) πως μπορω να το επιλέξω και με ποιο προγραμμα? Ευχαριστω πολυ.. Κατα αρχην δεν ξερω αν ειναι κλειδωμενο.Αφου κανεις πρωτα ολα τα αλλα για να μην εχει κωδικοποιηση το παιρνας στο pc με το DVD Shrink και σβηνεις ολες τις αλλες γλωσσες και τους υποτιτλους αν θες.
misfits_7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Κατα αρχην δεν ξερω αν ειναι κλειδωμενο.Αφου κανεις πρωτα ολα τα αλλα για να μην εχει κωδικοποιηση το παιρνας στο pc με το DVD Shrink και σβηνεις ολες τις αλλες γλωσσες και τους υποτιτλους αν θες. O.K. Ευχαριστω πολυ.. Θα το προσπαθήσω και αν εχω καποιο προβλημα θα ξαναρωτησω ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.