Προς το περιεχόμενο

Forthnet 2play + nova star pack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας...καταρχήν συγχαρητήρια για το νέο look του site , πολύ ωραίο...ίσως το πιο καλοστημένο ελληνικό site!!

Πάμε τώρα στο θέμα μας:

Λοιπον έχω 4net 2play εδώ και 2-3 χρόνια (αυτο με τις απεριόριστες) και με πείραν τηλέφωνο πρόσφατα και μου είπαν οτι δικαιούμαι μια προσφορα : μου είπαν οτι έχω δωρεάν εξοπλισμό της nova (αποκωδικοποιητη + κεραία) και συνδρομη δωρεάν για 1 χρόνο στο novastarpack(είναι λέει το πιο μικρό πακέτο της nova)

Αν θέλω λέει μπορώ να διακόψω τη συνδρομή και πριν τον χρόνο ή και μετά το χρόνο ή αν θέλω και να ανανεώσω μετά το χρόνω (επι πληρωμή πλέον)...ο εξοπλισμός μου μένει για πάντα (αφου μου τον χαρίζουν)

το novastarpack απο οτι μου είπαν (αυτο το πακέτο που μου προσφέρουν) έχει αρκετά κανάλια ντοκυμαντέρ,ταινίες και αγώνες ΑΛΛΑ οχι live αγώνες λεει!!

ξέρετε τι ισχύει με αυτη τη προσφορά? γτ να την κάνουν σε εμένα ? το έχει κάνει κανείς άλλος απο εδω? B)

ευχαριστω εκ των προτερων :-)

Δημοσ.

γεια σας...καταρχήν συγχαρητήρια για το νέο look του site , πολύ ωραίο...ίσως το πιο καλοστημένο ελληνικό site!!

Πάμε τώρα στο θέμα μας:

Λοιπον έχω 4net 2play εδώ και 2-3 χρόνια (αυτο με τις απεριόριστες) και με πείραν τηλέφωνο πρόσφατα και μου είπαν οτι δικαιούμαι μια προσφορα : μου είπαν οτι έχω δωρεάν εξοπλισμό της nova (αποκωδικοποιητη + κεραία) και συνδρομη δωρεάν για 1 χρόνο στο novastarpack(είναι λέει το πιο μικρό πακέτο της nova)

Αν θέλω λέει μπορώ να διακόψω τη συνδρομή και πριν τον χρόνο ή και μετά το χρόνο ή αν θέλω και να ανανεώσω μετά το χρόνω (επι πληρωμή πλέον)...ο εξοπλισμός μου μένει για πάντα (αφου μου τον χαρίζουν)

το novastarpack απο οτι μου είπαν (αυτο το πακέτο που μου προσφέρουν) έχει αρκετά κανάλια ντοκυμαντέρ,ταινίες και αγώνες ΑΛΛΑ οχι live αγώνες λεει!!

ξέρετε τι ισχύει με αυτη τη προσφορά? γτ να την κάνουν σε εμένα ? το έχει κάνει κανείς άλλος απο εδω? B)

ευχαριστω εκ των προτερων :-)

σε ολουσ ισχυει η προσφορα και εγω το εβαλα

Δημοσ.

Γενικά η forthnet έχει αρχίσει να κάνει συνδυαστικές προσφορές για να κρατήσει συνδρομητές και να προσελκύσει κι άλλους. Στο τέλος της μέρας όλοι χαρούμενοι είναι :)

To start pack δεν έχει κάτι από τα "σημαντικά" της forthnet (ποδόσφαιρο και cinema), αλλά είναι καλό που σου δίνουν δωρεάν τον εξοπλισμό για το HD, οπότε μετά να μπορείς να βάλεις κάποιο άλλο πακέτο.

Δημοσ.

Το start pack είναι ότι πρέπει να για βάλεις τσάμπα τον εξοπλισμό. Από εκεί και πέρα εξαρτάται από τα γούστα και το τι θέλεις να βλέπεις. Πάντως υπάρχουν καλές προσφορές για όλα τα πακέτα καναλιών αυτό τον καιρό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...