manom18x Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Εστησα ενα σιτε βασισμενο στην πλατφορμα του wordpress και θα ηθελα την γνωμη σας για το τι πρεπει να αλλαξω η αν εχω ξεχασει κατι.Το url ειναι http://trelokomio.gr/. Καθε παρατηρηση ειναι ευπροσδεκτη κ η γνωμη σας πολυ σημαντικη!
merianos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Αρχικά το εικαστικό σου είναι πολύ καλό ! Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να έχεις μια στήλη στο sidebar αντί για 2 γιατί είναι πολύ περιορισμένος ο χώρος για το content. Το HTML σου είναι ωραία γραμμένο, και καθαρό. Από την άλλη νομίζω πως το site σου είναι λίγο βαρύ από άποψη ταχύτητας. Εδώ θα βρεις οδηγίες για να βελτιώσεις κατά κάποιο τρόπο την απόδοση της ταχύτητας : Gzip Ελαχιστοποίησε τα Http Request Τεχνικές για να κάνεις Cache το static περιεχόμενο σου,
v5net Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 κι εμένα εμφανισιακά μου αρέσει πολύ. δεν το βρίσκω καθόλου αργό αλλά συμφωνώ κι εγώ ότι το sidebar θα ήταν καλύτερα να ήταν το μισό,και για λειτουργικούς αλλά και για αισθητικούς λόγους
merianos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Σίγουρα για να κάνεις αυτή την αλλαγή στο sidebar θα πρέπει να κάνεις ουσιώδεις τροποποιήσεις στον κώδικα σου, αλλά από την άλλη νομίζω πως θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο το layout.
manom18x Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Στο συντομο μελλον θα κανω τις αλλαγες στο sidebar.
antonisid Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Το μόνο που θ'αλλαζα είναι τα permalinks.Μ'ένα .htaccess θα τα έκανα SEO FRIENDLY,δηλαδή αντί για id να είχανε πχ "εξυπνα-σχεδια-σε-σακουλες".Το url βοηθάει πολύ το SEO.
manom18x Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Το μόνο που θ'αλλαζα είναι τα permalinks.Μ'ένα .htaccess θα τα έκανα SEO FRIENDLY,δηλαδή αντί για id να είχανε πχ "εξυπνα-σχεδια-σε-σακουλες".Το url βοηθάει πολύ το SEO. Eυχαριστω παρα πολυ! Θα το κανω άμεσα!
antonisid Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Άμεσα ναι πριν ταξινομήσει πλήρως η Google το site σου.Επίσης ανέβασε κι ενα .xml στο root.
weber122 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Ωραίος...πολύ καλό το σχεδιαστικό κομμάτι....Τώρα πως θα είναι γραμμένος ο κώδικας είναι άλλο θέμα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.