lion2486 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας, θέλω στη σελίδα μου να προσθέσω τρόπους πληρωμής εύκολους και γρήγορους, έχω βάλει προς το παρόν Paypal. Θέλω να βρω κάποια υπηρεσία για πληρωμή χωρίς πιστωτική/προπληρωμένη και με άμεση ειδοποίησή μου (με κάποιο API). Οι ιδέες μου ήταν paysafecard αλλά δεν έχω κάποια εταιρία ώστε να μπορώ να δέχομαι, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Κάποια άλλη σελίδα που να κάνει το μεσάζοντα; Επόμενη σκέψη μου ήταν με τηλέφωνο, εκεί είδα σε μερικές σελίδες τραγικές προμήθειες και παίρνεις πίσω 20-30% της πληρωμής, και κάποιο άλλο που βρήκα ( http://www.paygol.com/ ) είδα το "API" του αλλά κανονικά δεν εννοείται κάποιο επίπεδο ασφαλείας; Με 5-6 μεταβλητές $_GET έχω δηλαδή κάποια ασφάλεια; Έχετε κάποια άλλη ιδέα/πρόταση; Γίνεται με κατάθεση σε λογαριασμό να έχω API για άμεση ειδοποίηση;
orotoi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Επειδή με ενδιαφέρει για μελλοντικές δουλειές αν βγάλεις καμιά άκρη ενημέρωσε αν μπορείς εδώ.. thanx
CyberCr33p Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Εάν δεν κάνω λάθος το Paysafe κρατάει προμήθεια το 10% του ποσού. Νομίζω ο μόνος τρόπος για συναλλαγή χωρίς πιστωτική κάρτα είναι με κατάθεση σε κάποιο λογαριασμό σου.
polaki Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Φίλε μου επειδή ήμουν 3,5 χρόνια σε εταιρία παροχής SMS υπηρεσιών, να ξέρεις ότι από ότι βλέπεις για SMS χρέωση ο provider δηλαδή VODA/COSMO/WIND/Q παίρνουν το 50% Δηλαδή από ένα premium SMS των 2 ευρώ, αμέσως το 1 έχει φύγει. Μετά παίρνει και ο παροχέας της υπηρεσίας ένα ποσοστό γύρω στο 30% και εσύ το υπόλοιπο... Το μόνο διαπραγματεύσιμο είναι το ποσοστό του παροχέα της υπηρεσίας, δηλαδή αν είσαι κανένα σοβαρό ραδιόφωνο και κάνεις τζίρους παίζει να πάρεις και το 80% στην καλύτερη. Γνώμη μου, δε σε συμφέρει ούτε για πλάκα. Παρόμοια είναι η φάση και με τα 90άρια, της premium lines δηλαδή. Και να θέλει, ο πάροχος της υπηρεσίας (απτον οποιο εσυ δηλαδή παίρνεις το 90άρι σου) δεν μπορεί να σου δώσει μεγάλο ποσοστό γιατί του τα παίρνει χοντρά ο ΟΤΕ ή οι εταιρίες κινητής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.