dewn735 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Που υπάρχει η επιλογή, για αυτόματη συνδρομή ενός θέματος, στο οποίο ποστάρω? Οι ρυθμίσεις μου -> Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις Απορρήτου -> Παρακολούθηση κάθε θέματος στο οποίο δημοσιεύω απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Oυτε εμενα δουλευει το "εμφανιση νεου περιεχομενου" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Οι ρυθμίσεις μου -> Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις Απορρήτου -> Παρακολούθηση κάθε θέματος στο οποίο δημοσιεύω απάντηση Δεν το βρίσκω. Άκυρο το βρήκα. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2010 από Linus_21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) μάλλον μπερδεύτηκε αντί ρυθμίσεις απορρήτου εννοεί Επιλογές Ειδοποιήσεων Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2010 από jakegate7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δεν το βρίσκω. Προφίλ (πάνω δεξιά) -> Οι Ρυθμίσεις μου -> Ρυθμίσεις -> Επιλογές Ειδοποιήσεων-> Παρακολούθηση κάθε θέματος στο οποίο δημοσιεύω απάντηση (με επιλογή προκαθορισμένου τύπου ειδοποιήσεων). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Οι ρυθμίσεις μου -> Ρυθμίσεις -> ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ -> Ρυθμίσεις Απορρήτου Γουντ Λακ εδιτ : παίζει να ήταν το πιο καθυστερημένο σύνολο απαντήσεων εβερ Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2010 από washcloud Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) ρε σι wash που τις είδες τις επιλογές ρυθμίσεων? επειδή μια εικόνα ισον χίλιες λέξεις Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2010 από jakegate7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Oυτε εμενα δουλευει το "εμφανιση νεου περιεχομενου" εμένα ευτυχώς δουλεύει και παίζει όπως στο vbulletin insomnia, όταν διαβάζω κάποιο topics που έχει νέο post εξαφανίζεται το topic από την αναζήτηση νέων posts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 ThReSh αφιερωμένο, βαρέθηκα να μπαίνω σε κάθε ενότητα ξεχωριστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sabrac Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μεγία και απο μένα και να πω την αλήθεια απο τοτε που είδα την αλλαγή άρχησα να σκέφτομαι να ασχολούμε με το συγκεκριμενο forum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Σας ενημερώνω ότι έχει ανοίξει ένα νέο θέμα για να αναφέρετε λάθη που εντοπίζετε στην ελληνική μετάφραση του forum. Άρα, μεταφραστικά σφάλματα: εκεί. Λειτουργικά σφάλματα: συνεχίζουμε στο σχετικό θέμα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 εμένα ευτυχώς δουλεύει και παίζει όπως στο vbulletin insomnia, όταν διαβάζω κάποιο topics που έχει νέο post εξαφανίζεται το topic από την αναζήτηση νέων posts πειραξες καμια ρυθμιση, ή στο ξαφνικα σου δουλεψε? γιατι εμενα οταν παταω για "εμφανιση νεο περιεχομενου", ενω στην αρχη εβγαζε το μηνυμα λαθους, τωρα βγαζει οτι δεν υπαρχει νεο περιεχομενο. πραγμα που δεν ισχυει φυσικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 ρε σι wash που τις είδες τις επιλογές ρυθμίσεων? ...Πουθενά. Έγινα κι εγώ τρέντι, σαν το φόρουμ : έχω μπαγκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greece_gus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Η λειτουργικότητα του νήματος με τις αγγελίες, αποτελεί μνημείο αποτυχίας...δεν σε προδιαθέτει καν να μπεις να δεις τι γίνεται, αφού είναι σαν να σε πετάει έξω και να σου κλείνει την πόρτα με το καλημέρα..παλιότερα ήταν πράγματι απόλαυση να ''χαζεύεις'' τις αγγελίες και πολλές φορές αγόραζες και πράγματα που δύσκολα θα φανταζόσουν ότι μπορεί να χρειασθείς.. Δεν ξέρω ποιος σκαρφίστηκε την ''κατηγοριοποίηση'', αλλά μοιάζει σαν ιδιότυπη τιμωρία που επεβλήθη από ανταγωνιστές της ιστοσελίδος και όχι από φίλους..δεν νοιώθεις ''κατηγοριοποιημένος'', αλλά...κατηγορούμενος.. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2010 από greece_gus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Η λειτουργικότητα του νήματος με τις αγγελίες, αποτελεί μνημείο αποτυχίας...δεν σε προδιαθέτει καν να μπεις να δεις τι γίνεται, αφού είναι σαν να σε πετάει έξω και να σου κλείνει την πόρτα με το καλημέρα..παλιότερα ήταν πράγματι απόλαυση να ''χαζεύεις'' τις αγγελίες και πολλές φορές αγόραζες και πράγματα που δύσκολα θα φανταζόσουν ότι μπορεί να χρειασθείς.. Δεν ξέρω ποιος σκαρφίστηκε την ''κατηγοριοποίηση'', αλλά μοιάζει σαν ιδιότυπη τιμωρία που επεβλήθη από ανταγωνιστές της ιστοσελίδος και όχι από φίλους..δεν νοιώθεις ''κατηγοριοποιημένος'', αλλά...κατηγορούμενος.. Ίσα - ίσα, που όταν ξέρεις τι ψάχνεις πας με τη μία εκεί που πρέπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα