Προς το περιεχόμενο

Καλωσήρθατε στο νέο Insomnia

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 856
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Από τη στιγμή που έχει κλειδωθεί μια αγγελία (δηλαδή το προϊόν αγοράστηκε/πουλήθηκε), θα έπρεπε να άρεται το όριο αγγελιών που μπορείς να δημοσιεύσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξερω αν θα δωσει νεα πνοη στο insomnia η αλλαγη αυτη, παντως προβλεπω μεγαλη πτωση στο φορουμ των αγγελιων, το οποιο αν μεινει ετσι, ειναι επιεικως απαραδεκτο.

Μου θυμιζει emarket με ξεχασμενες αγγελιες ρολογιων και νομισματων. Που ειναι εκεινη η αμεση ζωντανια που ειχε αυτη η σελιδα: παλιο καλο forum αγγελιων στην οποια μπορουσες μεσα σε δευτερολεπτα να βρεις κατι που σε ενδιεφερε.

+1 στο να γυρισει(να ενεργοποιηθει) το παλιο λινκ στο νεο φορουμ.

Επεξ/σία από Sheriff

συγχαρητήρια για την δουλεια που εχουν κανει ολοι οσοι εργάστηκαν για το νεο site αλλα θα συμφωνήσω με καποιον προηγουμενο φιλο οτι υστερεί παρα πολυ σε χρωμα το οποιο ειναι σημαντικό γιατι κατι τετοιο ειναι ξεκουραστω και ευχαριστω στο ματι του αναγνωστη-επισκεπτη και ετσι καθετε ανετα αρκετα χωρις να κουραζετε.

σοζ για το σπαμ αλλα μου αρέσει τρελά το site τωρα πια δεν ξερω μου κάνει ποιο twittero φάση. :D :D :D

Στα δικα μας τωρα στον opera υπάρχει ενα μικρο προβληματάκι εκει που παει ο χρήστης για τις επιλογές προφίλ μου οι ρυθμίσεις μου κλπ μου τρώει τα γράμματα στο προσωπικό μήνυμα..

Δεν ξερω αν θα δωσει νεα πνοη στο insomnia η αλλαγη αυτη, παντως προβλεπω μεγαλη πτωση στο φορουμ των αγγελιων, το οποιο αν μεινει ετσι, ειναι επιεικως απαραδεκτο.

Μου θυμιζει emarket με ξεχασμενες αγγελιες ρολογιων και νομισματων. Που ειναι εκεινη η αμεση ζωντανια που ειχε αυτη η σελιδα: παλιο καλο forum αγγελιων στην οποια μπορουσες μεσα σε δευτερολεπτα να βρεις κατι που σε ενδιεφερε.

+1 στο να γυρισει(να ενεργοποιηθει) το παλιο λινκ στο νεο φορουμ.

Προσπαθώ να καταλάβω το θέμα με τις Αγγελίες. Γιατί δεν μπορείς να βρεις αυτό που θέλεις? Αφού η παλιά λειτουργικότητα (το να βλέπεις όλες τις αγγελίες) έχει παραμείνει μέσω του "Πρόσφατες αγγελίες", ενώ έχουν προστεθεί και νέοι ΕΠΙΠΛΕΟΝ τρόποι κατηγοριοποίησης.

Θα με βοηθήσει κάποιος?

Καλορίζικο,

αν και η νεα επιφανεια με ξενισε γιατι πάντα υπάρχει η δυναμη της συνήθειας ελπίζω να το ξεπεράσω αρκετα γρηγορα

ενεργοποιήθηκε η "Εμφάνιση νέου περιεχομένου" ή μου φαίνεται? biggrin.gif

Μαλλον προσπαθει...Μου βγαζει οτι : Δεν βρεθηκε νεο περιεχομενο.

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ίσως να χρειαστεί να κάνουμε πρώτα ένα μαρκάρισμα όλων ως αναγνωσμένα

edit: nope δεν βγάζει αποτελέσματα dry.gif

Επεξ/σία από ThReSh

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...