Προς το περιεχόμενο

Καλωσήρθατε στο νέο Insomnia

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμένα μου αρέσει παρα πολύ και είναι αρκετά καλύτερο - τακτοποιημένο απο πριν.

Το μονο που με χαλάει λίγο είναι πάνω πάνω η διαφήμιση πιάνει ολόκληρη την οθόνη σχεδόν.

Συγχαρητήρια :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 856
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

θα προτιμούσα αντί για άσπρο φόντο στα posts να ήταν αυτό που τώρα είναι στη γραμμή του user name, κατά τα άλλα υποθέτω με τον καιρό θα συνηθίσω το νέο λοοκ και δεν θα χτυπάει πολύ άσχημα!Καλή δουλειά btw

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μου αρέσει το νεο Insomnia και σέβομαι την δουλεία που κάνατε, ο τομέας των αγγελιών great.

Aν θέλετε λίγο constructive criticism το να μεγαλώσετε το "border" γύρω από τον τίτλο του κάθε thread (στην λίστα των threads σε ένα sub forum) είναι κακή αλλαγή γιατί αναγκάζει κάποιον να δει λιγότερα threads και η σελίδα θέλει περισσότερο scrolling ενώ δεν προσθέτει κάτι αισθητικά. Το ψάξιμο των θρεντς είναι απο τις πιο συχνές λειτουργίες ενός χρήστη και δεν πρέπει να είναι κουραστικό.

Επεξ/σία από alex_000

Δε μπορώ να καταλάβω ποιο url να κάνω bookmark ωστε με το που μπαίνω, να βλέπω αμέσως αν υπάρχουν νέα μηνύματα στα topics που έχω βάλει παρακολούθηση. Προηγουμένως είχα το http://www.insomnia.gr/forum/usercp.php αλλα βγαζει σφάλμα τωρα.

Προς mod

Καντε κατι με τα email για νεες απαντησεις.Πηρα 45 email για απαντησεις οσο ελειπα ενω παλια επερνα μια μεχρι να επισκεφτω το θεμα που ειχα ορισεις υπο παρακολουθηση.

• Super Moderators

ρε παιδιά κάντε την ώρα 24h, όλο χαριτωμενιές είμαστε...

(και ναι, έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι...)

πράγματι δεν παλεύεται αυτή η μορφή

Συγχαρητήρια παιδιά!!!!Πως μπορώ να βάλω την παλιά εμφάνιση ? :unsure:

Σεβομαι τον κοπο και την προθεση των υπευθυνων αλλα απο εμφανιση δεν μαρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ.Θελω το παγιο insomnia πισω αν και ξερω οτι δεν παιζει...

Παιδια ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ !!!!!!!!!!!!!Συγγνώμη αλλά θέλω το παλιο καλό site :( :( :( :(

togamkepsof.gif

. . .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...