konandrio Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά sorry αλλά θα το πω, κακάσχημο και μοιάζει φτωχομπινεδιάρικο, δεν μου κάνει αίσθηση να μπαίνω πλέον για χάζεμα αλλά μονό για ανάγκη, με το που ανοίγει το site με πιάνει ενα ψυχοπλάκωμα. Ελπίζω να μην με μπανάρετε. Edit λόγω ορθογραφικών λαθών και κραξίματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια sorry αλλα θα το πω, κακασχημο και μοιαζει φτωχομπινεδιαρικο, δεν μου κανει αισθηση να μπενω πλεων για χαζεμα αλλα μονο για αναγκη, με το που ανοιγει το site με πιανει ενα ψιχοπλακωμα. Ελπιζω να μην με μπαναρετε. Ολα ειναι υποκειμενικα. Όπως και τα πολλα λάθη σου. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Ελπιζω να μην με μπαναρετε. Όχι αλλά σίγουρα θα σε γιουχάρουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια sorry αλλα θα το πω, κακασχημο και μοιαζει φτωχομπινεδιαρικο, δεν μου κανει αισθηση να μπενω πλεων για χαζεμα αλλα μονο για αναγκη, με το που ανοιγει το site με πιανει ενα ψιχοπλακωμα. Ελπιζω να μην με μπαναρετε. Αιφτυχώς που πέτοιχες το "φτωχομπινεδιάρικο". Έκαστος εφ' ω ετάχθη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnian Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά sorry αλλά θα το πω, κακάσχημο και μοιάζει φτωχομπινεδιάρικο, δεν μου κάνει αίσθηση να μπαίνω πλέον για χάζεμα αλλά μονό για ανάγκη, με το που ανοίγει το site με πιάνει ενα ψυχοπλάκωμα. Ελπίζω να μην με μπανάρετε. Συμφωνω απολυτως. Κακασχημο και φτωχομπινεδιαρικο οπως και τοσα αλλα. Δε ειναι πια ελκυστικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό που γουστάρω στους Ελληνες είναι η προσκόλληση στις παραδόσεις. Πατρίς, Θρησκεία και Παλιό-Insomnia. Σιγά μη γίνουμε σαν κατι ξενέρωτους ευρωπαίους που τρώνε βελανίδια και αλλάζουν τα websites τους κάθε 5-6 χρόνια. Προτείνω την άμεση μεταφορά του insomnia σε μορφή Lynx: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis222 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Προτείνω την άμεση μεταφορά του insomnia σε μορφή Lynx: Χαχα...πλάκα θα Έχει! Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2010 από basilis222 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Θα δωσουμε απαντηση εδω : Αγαπητοι μας διαχειριστες , μιας και αυριο κλεινει αισιως ενας μηνας απο την μεταβαση στη νεα μορφη του site, γινεται να γνωστοποιησετε στοιχεια που θα μας δειξουν αν η μεταβαση αυτη τελικα ενθαρρυνε τους χρηστες ή οχι ? Για παραδειγμα επισκεψιμοτητα , ποστς ,νεα θεματα ή δεν ξερω τι αλλο , σε σχεση με τον μηνα ακριβως πριν τη μεταβαση , γιατι (δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου), αλλα παρατηρω μια πτωση στην κινητικοτητα (τουλαχιστον στα θεματα που παρακολουθω). Ευχαριστω ???? Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2011 από liakjim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gbax13 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδιά ΠΡΈΠΕΙ να βάλετε ένα κουμπί go to top στο κάτω μέρος της σελίδας ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) go to top Ctrl + Home Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2011 από PCharon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ocSe7en Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Ctrl + Home Και μόνο του το Home το ίδιο κάνει. Edit: Στους browsers. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2011 από ocSe7en Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Edit: Στους browsers. Σωστός, ξεχάστηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gbax13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Niiiiceeee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 σορρυ που θα το πω, αλλα η νεα πλατφορμα δεν με συγκινησε, προτιμουσα σαφως την παλαιοτερη, απο θεμα στυλ αλλα κυριως λειτουργικοτητας. Τωρα αυτα ειναι αποψεις και ο καθενας εχει την δικη του. Απλα εμενα δεν μου αρεσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Εγώ βαρέθηκα πλέον να λέω για τα προβλήματά μου με το νέο insomnia. Τα νέα μηνύματα κάμποσων threads εξακολουθούν να εμφανίζονται ΜΟΝΟ στο "insomnia.gr/index -> πλευρική στήλη Συνδρομές -> Θέματα" και όχι στο Περιεχόμενό μου (ακόμα κι αν έχω συνδρομή σε αυτά τα νήματα και έχω ποστάρει άφθονα μηνύματα εκεί). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα