Προς το περιεχόμενο

Καλωσήρθατε στο νέο Insomnia

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν βλεπω λογο αν και θα ηθελα να μην συμφωνησω μαζι σου.

Το λεέι ο Hal9000 στο πρώτο μήνυμα...

Αν και εκτιμω απεριοριστα την συνεισφορα του hal9000 εγω δεν καλυπτομαι απο οσοα λεει για την αναγκαιοτητα της αλλαγης με τα οποια προβληματα προκυπτουν τωρα αν δεν διορθωθουν.Και δεν ειμαι απο τους τυπους που συνηθιζουν να γκρινιαζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 856
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Shame βρε Χάρη που θα βαφτίσεις και κλαψούρισμα την άποψη και τα γεγονότα (...αχαρακτήριστη δε μέθοδος η "προτάσεις or stfu"...Tεσπα)

όταν είναι επαναλαμβανόμενη χωρίς να υπάρχει κάποια πρόταση ή να υπάρχει κάποια συγκεκριμένη αναφορά για κάτι το οποίο δεν σου αρέσει/βολεύει ναι για μένα είναι whining επιπέδου "μου φάγαν το μπιφτέκι μου"...

Ο Hal λέει κατά την γνώμη μας.. Δεν συμφωνώ μαζί του έχοντας δουλέψει και τις 2 πλατφόρμες.

Δεν νομίζω οτι η πλατφόρμα αυτή προσφέρει κάτι καλύτερο σε σχέση με την προηγούμενη. Ίσα ίσα έχει σημαντικότατες ελλείψεις με αποκορύφωμα την προσαργογή του προφίλ και το προσωπικά μηνύματα και το πολύ δύσχρηστο περιβάλλον.

όταν λες έχεις δουλέψει εννοείς σε στήσιμο ενός forum ή απλά περιήγηση σαν απλό μέλος? αν εννοείς το 2ο, έχεις παίξει και σε άλλο forum με αυτή την πλατφόρμα που δούλευαν όμως τα πάντα ή μόνο στο insomnia?

Επεξ/σία από ThReSh

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Έτερον όμως εκάτερον, και μια και δε μ' αρέσει το "σκάσε, κι αν είναι κολύμπα"...

Α, σ'αυτό μαζί σου! ;)

Ελεγα αν υπάρχει κάτι που σε "χαλάει" πολύ, πες το, μηπώς και φτιάχνει.

Συμφωνω 101% μαζι σου.

Ποιος ξερει πόσο κοστισε αυτη η αβολη και κακογουστη "ανακαινιση"... πεταμενα λεφτα.

Σταμάτα μωρέ γκρινιάρη!! Κάνε λίγο υπομονή να δούμε! :P :P :D

Επεξ/σία από pigeon

όταν είναι επαναλαμβανόμενη χωρίς να υπάρχει κάποια πρόταση ή να υπάρχει κάποια συγκεκριμένη αναφορά για κάτι το οποίο δεν σου αρέσει/βολεύει ναι για μένα είναι whining επιπέδου "μου φάγαν το μπιφτέκι μου"...
...ασ' το Χάρη, δε συνεννούμαστε.

Α, σ'αυτό μαζί σου!  ;)

Ελεγα αν υπάρχει κάτι που σε "χαλάει" πολύ, πες το, μηπώς και φτιάχνει.

...με δε θα ανέφερα κάτι συγκεκριμένο, μια λεπτομέρεια; Άλλο ειν' το θέμα.

Συν τοις άλλοις, τα περισσότερα ,τύπου bugs / προτάσεις εμφανισιακών αλλαγών, έχουν αναφερθεί κι από γνώστες μάλιστα του αθλήματος, κι όπως είπα, είμαι βεβαιότατος ότι δεν πέταξαν ένα script οι υπεύθυνοι, και μετά από 'κει παν κι οι άλλοι. Και είμαι πολύ πιο υπομονετικός, όταν δε δουλεύει, ΑΚΟΜH, ένα oποιοδήποτε feature (έγραψα και σχετικά, στο παρόν, πριν 2-3 μέρες). Aλλά άλλο(α) είναι το(α) θέμα(τα)... 

Συμφωνω 101% μαζι σου.

Ποιος ξερει πόσο κοστισε αυτη η αβολη και κακογουστη "ανακαινιση"... πεταμενα λεφτα.

Σεβαστή η άποψή σου, αρκεί να πλαισιωθεί με την αποχώρησή σου από την "άβολη" και "κακόγουστη" ανακαίνιση.

Ναι;

:)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προφανώς δεν εννοώ εσένα ρε Τάσο...

...συγνώμμη, σε αυτή την περίπτωση (..αν και το "προφανώς" δεν μου φαίνεται τόσο προφανές...)

Peace, ρε!  :P  :P

Wash αν σε πιάνω, το θέμα είναι γιατί να γίνει αλλαγή για την αλλαγή;

Νταξ' ρε, δε σφαχτήκαμε κι όλας...

Εεε...το θέμα...Το θέμα παραμπερδεύτηκε με τα ποστ μου και με άλλα...Οπότε ασ' το...

(...Αν και, προ ημερών είχα ήδη πει πως δεν εξετάζω/απευθύνω ερωτήματα κτλκτλ περί της "αλλαγής" : για 'μένα είναι ηλίου φαεινότερο πως λόγοι υπήρχαν, και δε μου πέφτει σχεδόν καν λόγος να τους συνειδητοποιήσω. Και δε νομίζω με την καμμία να ήταν "απλά για την αλλαγή" - όπως επίσης είχα γράψει. Κατανοητά ολ' αυτά. Δεν παύουν όμως να είναι και δυσ-άρεστα....)

edit * ...και μιας και φαγωθήκατε περί "αναφορών προβλημάτων" - και μιας και δε θυμάμαι άλλον ν' αναφέρει σχετικά, μπορεί να γίνει κάτι με τα "spaces" που εμφανίζονται μετά από παραθέσεις, με αποτέλεσμα, όπως καλή ώρα, τα "υπερμεγέθη ποστ"...; Εκτός κι αν είναι θέμα του Όπερα (Σε συνδυασμό με το ΙΡΒ). Είναι φριχτά κουραστική η απαλειφή τους πριν το ποστάρισμα... Όπως κουραστικό έιναι και το πάτημα enter για αλλαγή παραγράφου, αλλά καταλήγει σε υπερπήδηση σειράς...

Επεξ/σία από washcloud

• Super Moderators

...συγνώμμη, σε αυτή την περίπτωση (..αν και το "προφανώς" δεν μου φαίνεται τόσο προφανές...)

true, δεν το ξεκαθάρισα σε αρκετά posts

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

+1 αυτό που λέει ο washcloud για τα κενά

και προσθέτω να υπάρχει λιγό περιθώριο χρόνου στο edit , να μην εμφανίζεται .."τσουπ"!

(θα έχετε εκπλαγεί με την άπταιστη χρήση τεχνικής ορολογίας :P )

Επίσης ξαναγράφω ότι όποιος θέλει να παίρνει 1 email/ειδοποίηση να επιλέξει "καθυστερημένη ειδοποίηση" και να αποεπιλέξει "να συμπεριλαμβάνεται το περιεχόμενο". Δουλεύει ικανοποιητικά, σχεδόν όπως το παλιό συστημα.

Επεξ/σία από pigeon

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει πιο πισω αλλα θελω να ρωτησω κατι.

στο παλιο δεξια στην αρχικη εμφανιζοταν οποια νεα μυνηματα και το χρησιμοποιουσα παρα πολυ.

υπαρχει καποιος λογος που καταργηθηκε η υπαρχει ακομα με καποια ρυθμιση?

Επεξ/σία από manosmod

(...μάλλον "αρκετά σοβαρό ως bug", που μόλις είχα την τύχη να γευτώ) ...γράφοντας ένα pm, και αποφασίζοντας σε κάποια φάση να περάσω σε "πλήρη επεξεργαστή κειμένου", τρώω την ωραιότατη φρίκη του να χαθούν τα μέχρι τούδε γραφόμενά μου (αφ' ότου έγινε η εναλλαγή. Και φυσικά η επιστροφή, δεν έδινε όχι μόνο τα γραμμένα, αλλά ούτε καν το αρχικό ποπάκι για pm).

Εγώ βεβαίως από 'δω και πέρα θα know better, αλλά λάβετέ το υπ' όψιν, υπεύθυνοι και μη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...