Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Αν τα επιλέξεις όλα και πατήσεις "σημείωση ως αναγνωσμένα", δεν το κάνει? Ευχαριστω, τελικα ηταν απλο, σελιδα σελιδα τα εφτιαξα ετσι. Μας "μπερδεψε" ο dimitris2006. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Edge Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Οι ΑΓΓΕΛΙΕΣ που βρισκονται?... Ωχ, αν δεν κατάφερες να βρεις τις αγγελίες, φαντάζομαι τις επόμενες ερωτήσεις/κραξίματά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnian Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Και η Πωλήση/Ζητηση ανακατεμενα?... Εριξα μια ματια στη στηλη αυτη, κι αυτη χαλια μαυρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Edge Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δεν έπαιζα joker καλύτερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 αχαχα δε υπάρχουν μερικοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 βρε insomnian βραδιάτικα... Και εγώ είχα αντιδράσει στην αρχή αλλά στρώνει το πράμα όσο πάει. Υπομονή και παρατηρητικότητα θέλει το πράμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisgt Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 ζητώ συγνώμη εάν έχει ειπωθεί νωρίτερα αλλά λόγω του ότι μπαίνω από κινητό λόγω θητείας δεν εχω τη δυνατότητα να διαβάσω όλες τις σελίδες.. Με την προηγούμενη μορφή του site υπήρχε (και μάλιστα γινόταν αυτόματα νομίζω) mobile view.. Θα υπάρξει και με τη νέα μορφή αυτή η δυνατότητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 ζητώ συγνώμη εάν έχει ειπωθεί νωρίτερα αλλά λόγω του ότι μπαίνω από κινητό λόγω θητείας δεν εχω τη δυνατότητα να διαβάσω όλες τις σελίδες.. Με την προηγούμενη μορφή του site υπήρχε (και μάλιστα γινόταν αυτόματα νομίζω) mobile view.. Θα υπάρξει και με τη νέα μορφή αυτή η δυνατότητα; Ναι αλλά θα καθυστερήσει λίγο (Δεκέμβριο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Να κάνω μια παρατήρηση και εγώ περί mobile site. Ξέρω ότι καίγεστε με άλλα τώρα, απλά fyi εγώ δεν μπορώ να μπω κάν στο forum απο το κινητό. Δεν έχει λινκ απο την κεντρική, πρέπει να πατήσω και το /index στο url Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2010 από Kasrith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Ναι αλλά θα καθυστερήσει λίγο (Δεκέμβριο) Περιεργο , γιατι απο ipod touch που μπαινω , η σελιδα εχει mobile μορφη (κ πολυ καλη κιολας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Περιεργο , γιατι απο ipod touch που μπαινω , η σελιδα εχει mobile μορφη (κ πολυ καλη κιολας). Είναι μια προσωρινή έκδοση και όχι η τελική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowfax-1- Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Παιδια κατι εχω κανει λαθος στις ρυθμησεις και μου δειχνει μονο το 1ο ποστ και μετα απο κατω σαν tree τις απαντησεις(ψιλο αβολο για μενα).Πως το φιξαρουμε να εχει κανονικα ποστ η σελιδα μας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Edge Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Παιδια κατι εχω κανει λαθος στις ρυθμησεις και μου δειχνει μονο το 1ο ποστ και μετα απο κατω σαν tree τις απαντησεις(ψιλο αβολο για μενα).Πως το φιξαρουμε να εχει κανονικα ποστ η σελιδα μας; http://www.insomnia....ercp&tab=forums Καρτέλα Forums, Λειτουργία Εμφάνισης Θεμάτων: Κανονικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazeman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Συγχαρητήρια παιδιά ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digimyth Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Εγώ ανήκω στο 0.5% που είχα πρόβλημα με τον κωδίκο...! Το πρόβλημα είναι ότι δε βρίσκω το που αλλάζω τον κωδικό, γιατί προφανώς δε θέλω τον νέο τυχαίο που μου δόθηκε μετά την ανάκτηση... Ευχαριστώ για όποια βοήθεια... Και παρεμπιπτόντως η νέα σελίδα είναι ΦΟΒΕΡΗ !!! Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2010 από digimyth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα