hackertom Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδιά πώς βλέπω πόση έχουν δει μια αγγελία μου...?? μήπως πρέπει να ξανά επανέλθει το παλιό καλό insomnia......??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^BOOMBOOM Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Ωραία η νέα ιστοσελίδα, μπράβο Πολύ spooky το ανθρωπάκι στο λογότυπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Από τη στιγμή που έχει κλειδωθεί μια αγγελία (δηλαδή το προϊόν αγοράστηκε/πουλήθηκε), θα έπρεπε να άρεται το όριο αγγελιών που μπορείς να δημοσιεύσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telikiasmenos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Πολύ καλό! Μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheriff Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω αν θα δωσει νεα πνοη στο insomnia η αλλαγη αυτη, παντως προβλεπω μεγαλη πτωση στο φορουμ των αγγελιων, το οποιο αν μεινει ετσι, ειναι επιεικως απαραδεκτο. Μου θυμιζει emarket με ξεχασμενες αγγελιες ρολογιων και νομισματων. Που ειναι εκεινη η αμεση ζωντανια που ειχε αυτη η σελιδα: παλιο καλο forum αγγελιων στην οποια μπορουσες μεσα σε δευτερολεπτα να βρεις κατι που σε ενδιεφερε. +1 στο να γυρισει(να ενεργοποιηθει) το παλιο λινκ στο νεο φορουμ. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2010 από Sheriff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 συγχαρητήρια για την δουλεια που εχουν κανει ολοι οσοι εργάστηκαν για το νεο site αλλα θα συμφωνήσω με καποιον προηγουμενο φιλο οτι υστερεί παρα πολυ σε χρωμα το οποιο ειναι σημαντικό γιατι κατι τετοιο ειναι ξεκουραστω και ευχαριστω στο ματι του αναγνωστη-επισκεπτη και ετσι καθετε ανετα αρκετα χωρις να κουραζετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beji Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστούμε πολύ. Καλή συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiKBeAsT Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Αντε με γειά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
egw_eimai_re Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 σοζ για το σπαμ αλλα μου αρέσει τρελά το site τωρα πια δεν ξερω μου κάνει ποιο twittero φάση. :D Στα δικα μας τωρα στον opera υπάρχει ενα μικρο προβληματάκι εκει που παει ο χρήστης για τις επιλογές προφίλ μου οι ρυθμίσεις μου κλπ μου τρώει τα γράμματα στο προσωπικό μήνυμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Edge Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δεν ξερω αν θα δωσει νεα πνοη στο insomnia η αλλαγη αυτη, παντως προβλεπω μεγαλη πτωση στο φορουμ των αγγελιων, το οποιο αν μεινει ετσι, ειναι επιεικως απαραδεκτο. Μου θυμιζει emarket με ξεχασμενες αγγελιες ρολογιων και νομισματων. Που ειναι εκεινη η αμεση ζωντανια που ειχε αυτη η σελιδα: παλιο καλο forum αγγελιων στην οποια μπορουσες μεσα σε δευτερολεπτα να βρεις κατι που σε ενδιεφερε. +1 στο να γυρισει(να ενεργοποιηθει) το παλιο λινκ στο νεο φορουμ. Προσπαθώ να καταλάβω το θέμα με τις Αγγελίες. Γιατί δεν μπορείς να βρεις αυτό που θέλεις? Αφού η παλιά λειτουργικότητα (το να βλέπεις όλες τις αγγελίες) έχει παραμείνει μέσω του "Πρόσφατες αγγελίες", ενώ έχουν προστεθεί και νέοι ΕΠΙΠΛΕΟΝ τρόποι κατηγοριοποίησης. Θα με βοηθήσει κάποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Ένα favicon βάλτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koproli8os Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Καλορίζικο, αν και η νεα επιφανεια με ξενισε γιατι πάντα υπάρχει η δυναμη της συνήθειας ελπίζω να το ξεπεράσω αρκετα γρηγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 ενεργοποιήθηκε η "Εμφάνιση νέου περιεχομένου" ή μου φαίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 ενεργοποιήθηκε η "Εμφάνιση νέου περιεχομένου" ή μου φαίνεται? Μαλλον προσπαθει...Μου βγαζει οτι : Δεν βρεθηκε νεο περιεχομενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) ίσως να χρειαστεί να κάνουμε πρώτα ένα μαρκάρισμα όλων ως αναγνωσμένα edit: nope δεν βγάζει αποτελέσματα Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2010 από ThReSh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα