RootS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Ερώτηση προς υπευθύνους, αυτή η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται είναι δωρεάν ή με πληρωμή σαν το vbulletin...?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosnik Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Άψογο το νέο interface! Συγχαρητήρια και καλή αρχή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAce Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Ερώτηση προς υπευθύνους, αυτή η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται είναι δωρεάν ή με πληρωμή σαν το vbulletin...?? Με πληρωμή. http://www.invisionpower.com/products/board/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 χαχαχα έπαθα πλάκα μιλάμε.... Ανοίγω το Firefox και λεω... "WTF!? Ποιο κ*%!@*%οπρόγραμμα μου άλλαξε το homepage !" Με γειά μας πάντως, πολύ όμορφο και μοντέρνο το νεο site! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos_LILIS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 μπραβο κ καλη συνεχεια αλλα γιατι δσκολευμαι να γραψω γρηγορα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 καλη αρχη. χαλαλι η αναμονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) καλά μόνο εγώ είμαι περίεργος ή δεν ξέρω τι ? το προηγούμενο μου άρεσε πολύ περισσότερο δεν μπορώ να το συνηθίσω με τίποτα το νέο γραφικό περιβάλλον και επιπλέον γιατί με mouse over δεν βλέπουμε μια περιγραφή του thread όπως γινόταν πριν ? Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2010 από aliakas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Και εγώ προτιμώ το προηγούμενο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Chris το διορθώνεις καθώς πετάει αυτό [#10170] Δεν μπορούμε να βρούμε την επισύναψη που προσπαθείτε να εμφανίσετε. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2010 από karmen1983 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAce Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 καλά μόνο εγώ είμαι περίεργος ή δεν ξέρω τι ? το προηγούμενο μου άρεσε πολύ περισσότερο δεν μπορώ να το συνηθίσω με τίποτα το νέο γραφικό περιβάλλον και επιπλέον γιατί με mouse over δεν βλέπουμε μια περιγραφή του thread όπως γινόταν πριν ? Το βλέπεις και τώρα απλά όχι με mouse over.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAce Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Τώρα οκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Τώρα οκ; όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis222 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Στο iPhone app δεν δουλεύουν τα "πρόσφατα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAce Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 όχι Μέχρι να κοιτάξουμε το θέμα δέστε το από εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Screamer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 καλά μόνο εγώ είμαι περίεργος ή δεν ξέρω τι ? το προηγούμενο μου άρεσε πολύ περισσότερο δεν μπορώ να το συνηθίσω με τίποτα το νέο γραφικό περιβάλλον και επιπλέον γιατί με mouse over δεν βλέπουμε μια περιγραφή του thread όπως γινόταν πριν ? +10000000 Βέβαια Γνωρίζουμε Ότι Δεν Θα Επιστρέψετε Στην Παλιότερη Πλατφόρμα Όσο & Αν Δεν Αρέσει Σε Κάποιους Από Εμάς !!! Τεσπά Η Δύναμη Της Συνήθειας Είναι Μεγάλη !!! Καλή Αρχή !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα