Προς το περιεχόμενο

Καλωσήρθατε στο νέο Insomnia

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επιτέλους τα κατάφερα κ εγώ να μπω, μη με ρωτάτε από το πρωί το παλεύω!! θέλω ένα gps για να προσανατολιστώ στο καινούργιο site αλλά χαλάλι.. καλή η αλλαγή, ελπίζω να την συνηθίσουμε γρήγορα!! γεράματα στα 24.. lol

μου αρέσει πολύ πάντως και τα χρώματα και ο τρόπος που εμφανίζει στο πλάι τα θέματα..!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 856
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το άσπρο χρώμα είναι πολυ κουραστικό, άμα ήταν κάποιο πιο σκούρο χρώμα θα ηταν πολύ καλύτερα

σε αυτό συμφωνώ και αυτό,κουράζει πολύ,έστω να υπήρχε η εναλλαγή .

Παιδιά σε εσάς δουλεύει η αναζήτηση? Ενώ το μεσημέρι ήταν οκ , τώρα μου λέει [#10146] Δεν έχετε δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε το σύστημα αναζήτησης.

Παιδιά σε εσάς δουλεύει η αναζήτηση? Ενώ το μεσημέρι ήταν οκ , τώρα μου λέει [#10146] Δεν έχετε δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε το σύστημα αναζήτησης.

Εμένα δεν δουλεύει από το πρωί, αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή σε αυτό το θέμα. Τα παιδιά θα το λύσουν σύντομα από ότι λέγεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mηπως μπορουμε τωρα να εχουμε πισω το παλιο-καλο site?

Σορρυ και παλι αλλα αυτο ειναι ΦΡΙΚΗ ...

Πριν το σαιτ ειχε τυπο, ηταν ευχρηστο, ελκυστικο. Τωρα ειναι μια @#$%^%.

Πιστευω οτι οι περισσοτεροι το ιδιο σκεφτονται ασχετως αν απο ευγενεια λενε το αντιθετο.

Σημ. Η αναζητηση μυνηματων ειναι σκετη ταλαιπωρια.

Ηταν απαιτητο να γινετε σαν το techteam.gr?

Kακογουστια σ ολο το μεγαλειο της για να κονομησουν οι ντισαϊνερς?

Επεξ/σία από insomnian

ωραιο παιδια!καλη αρχη!επειδη μπαινω απο smartphone εχω την εντυπωση οτι αργει λιγο να φορτωση συγκριτικα με το προηγουμενο αλλα ευτυχως ο opera mini 5 ειναι αρκετα γρηγορος browser κ δεν εχω παραπονο! ειστε αγαπημενο forum οποτε ευχομαι τα καλυτερα απο εδω κ περα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά προτιμώ το προηγούμενο look. Το τωρινό είναι ποιό κουραστικό στο μάτι, αρκετά ποιο δύσχρηστο ειδικά στα προσωπικά μηνύματα και καθυστερεί πολύ στην φόρτωση τω ν σελίδων. Δεν μου αρέσει καθόλου η αλλαγή και νομίζω οι καιροί δεν επιβλάλλουν πάντα αλλαγές, δεν χρειάζεται να γίνεται κάτι υποχρεωτικά αν δεν χρειάζεται απαραίτητα. Δυστυχώς όπως είναι στημμένο το σαίτ με αποτρέπει από το να μπαίνω συχνά σε σχέση με παλιά.

Δεν καταλαβαίνω τους λόγους που εγκαταλείψατε το vbulletin, ειδικά τώρα που στην έκδοση 4.χ.χ έχει εξαιρετικές βελτιώσεις.

Εν πάση περιπτώση καλή αρχή και συγχαρητήρια για τον κόπο που ρίξατε ξέρω οτι είναι πολύ δύσκολη η μεταφορά από μια πλατφόρμα σε άλλη.

Επεξ/σία από panraf

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω μειώσει κατά το ήμισυ των αριθμό τον τόπικ που μπαίνω εξαιτίας αυτής της κουραστικής ασπρίλας. Δεν παλεύεται δυστυχώς.

+ οτι έχουν γίνει δύσχρηστα τα πμ

Επεξ/σία από g_alkis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mηπως μπορουμε τωρα να εχουμε πισω το παλιο-καλο site?

Σορρυ και παλι αλλα αυτο ειναι ΦΡΙΚΗ ...

Πριν το σαιτ ειχε τυπο, ηταν ευχρηστο, ελκυστικο. Τωρα ειναι μια @#$%^%.

Πιστευω οτι οι περισσοτεροι το ιδιο σκεφτονται ασχετως αν απο ευγενεια λενε το αντιθετο.

Σημ. Η αναζητηση μυνηματων ειναι σκετη ταλαιπωρια.

Ηταν απαιτητο να γινετε σαν το techteam.gr?

Kακογουστια σ ολο το μεγαλειο της για να κονομησουν οι ντισαϊνερς?

Προσωπικά προτιμώ το προηγούμενο look. Το τωρινό είναι ποιό κουραστικό στο μάτι, αρκετά ποιο δύσχρηστο ειδικά στα προσωπικά μηνύματα και καθυστερεί πολύ στην φόρτωση τω ν σελίδων. Δεν μου αρέσει καθόλου η αλλαγή και νομίζω οι καιροί δεν επιβλάλλουν πάντα αλλαγές, δεν χρειάζεται να γίνεται κάτι υποχρεωτικά αν δεν χρειάζεται απαραίτητα. Δυστυχώς όπως είναι στημμένο το σαίτ με αποτρέπει από το να μπαίνω συχνά σε σχέση με παλιά.

Δεν καταλαβαίνω τους λόγους που εγκαταλείψατε το vbulletin, ειδικά τώρα που στην έκδοση 4.χ.χ έχει εξαιρετικές βελτιώσεις.

Εν πάση περιπτώση καλή αρχή και συγχαρητήρια για τον κόπο που ρίξατε ξέρω οτι είναι πολύ δύσκολη η μεταφορά από μια πλατφόρμα σε άλλη.

+100000 Συμφωνώ Απόλυτα.

Επεξ/σία από dhmak

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...