gs20309 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Επιτέλους τα κατάφερα κ εγώ να μπω, μη με ρωτάτε από το πρωί το παλεύω!! θέλω ένα gps για να προσανατολιστώ στο καινούργιο site αλλά χαλάλι.. καλή η αλλαγή, ελπίζω να την συνηθίσουμε γρήγορα!! γεράματα στα 24.. lol μου αρέσει πολύ πάντως και τα χρώματα και ο τρόπος που εμφανίζει στο πλάι τα θέματα..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOMIKOS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 το άσπρο χρώμα είναι πολυ κουραστικό, άμα ήταν κάποιο πιο σκούρο χρώμα θα ηταν πολύ καλύτερα σε αυτό συμφωνώ και αυτό,κουράζει πολύ,έστω να υπήρχε η εναλλαγή . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Ουααααου!!!!!!! Μπράβο παιδιά, πολύ καλή δουλειά!!!!!!!!!! eddie μπορείς να το πεις εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά σε εσάς δουλεύει η αναζήτηση? Ενώ το μεσημέρι ήταν οκ , τώρα μου λέει [#10146] Δεν έχετε δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε το σύστημα αναζήτησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polisv Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Αντε με το καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά σε εσάς δουλεύει η αναζήτηση? Ενώ το μεσημέρι ήταν οκ , τώρα μου λέει [#10146] Δεν έχετε δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε το σύστημα αναζήτησης. Εμένα δεν δουλεύει από το πρωί, αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή σε αυτό το θέμα. Τα παιδιά θα το λύσουν σύντομα από ότι λέγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Μπραβο ρε παιδες.. Πολυ καλη δουλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnian Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Mηπως μπορουμε τωρα να εχουμε πισω το παλιο-καλο site? Σορρυ και παλι αλλα αυτο ειναι ΦΡΙΚΗ ... Πριν το σαιτ ειχε τυπο, ηταν ευχρηστο, ελκυστικο. Τωρα ειναι μια @#$%^%. Πιστευω οτι οι περισσοτεροι το ιδιο σκεφτονται ασχετως αν απο ευγενεια λενε το αντιθετο. Σημ. Η αναζητηση μυνηματων ειναι σκετη ταλαιπωρια. Ηταν απαιτητο να γινετε σαν το techteam.gr? Kακογουστια σ ολο το μεγαλειο της για να κονομησουν οι ντισαϊνερς? Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2010 από insomnian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rebellion Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 ωραιο παιδια!καλη αρχη!επειδη μπαινω απο smartphone εχω την εντυπωση οτι αργει λιγο να φορτωση συγκριτικα με το προηγουμενο αλλα ευτυχως ο opera mini 5 ειναι αρκετα γρηγορος browser κ δεν εχω παραπονο! ειστε αγαπημενο forum οποτε ευχομαι τα καλυτερα απο εδω κ περα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panraf Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Προσωπικά προτιμώ το προηγούμενο look. Το τωρινό είναι ποιό κουραστικό στο μάτι, αρκετά ποιο δύσχρηστο ειδικά στα προσωπικά μηνύματα και καθυστερεί πολύ στην φόρτωση τω ν σελίδων. Δεν μου αρέσει καθόλου η αλλαγή και νομίζω οι καιροί δεν επιβλάλλουν πάντα αλλαγές, δεν χρειάζεται να γίνεται κάτι υποχρεωτικά αν δεν χρειάζεται απαραίτητα. Δυστυχώς όπως είναι στημμένο το σαίτ με αποτρέπει από το να μπαίνω συχνά σε σχέση με παλιά. Δεν καταλαβαίνω τους λόγους που εγκαταλείψατε το vbulletin, ειδικά τώρα που στην έκδοση 4.χ.χ έχει εξαιρετικές βελτιώσεις. Εν πάση περιπτώση καλή αρχή και συγχαρητήρια για τον κόπο που ρίξατε ξέρω οτι είναι πολύ δύσκολη η μεταφορά από μια πλατφόρμα σε άλλη. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2010 από panraf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Εμέμα παιδιά μπυ αρέσει το νέο look. Έχει βελτιωθεί πολύ εμφάνιση προς το καλό πάντα.(κατά την γνώμη μου πάντα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firejim8 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Συγχαρητήρια! πολύ ευχάριστο theme και εύχρηστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Έχω μειώσει κατά το ήμισυ των αριθμό τον τόπικ που μπαίνω εξαιτίας αυτής της κουραστικής ασπρίλας. Δεν παλεύεται δυστυχώς. + οτι έχουν γίνει δύσχρηστα τα πμ Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2010 από g_alkis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 πολύ καλό !! Συγχαρητήριαααα!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Mηπως μπορουμε τωρα να εχουμε πισω το παλιο-καλο site? Σορρυ και παλι αλλα αυτο ειναι ΦΡΙΚΗ ... Πριν το σαιτ ειχε τυπο, ηταν ευχρηστο, ελκυστικο. Τωρα ειναι μια @#$%^%. Πιστευω οτι οι περισσοτεροι το ιδιο σκεφτονται ασχετως αν απο ευγενεια λενε το αντιθετο. Σημ. Η αναζητηση μυνηματων ειναι σκετη ταλαιπωρια. Ηταν απαιτητο να γινετε σαν το techteam.gr? Kακογουστια σ ολο το μεγαλειο της για να κονομησουν οι ντισαϊνερς? Προσωπικά προτιμώ το προηγούμενο look. Το τωρινό είναι ποιό κουραστικό στο μάτι, αρκετά ποιο δύσχρηστο ειδικά στα προσωπικά μηνύματα και καθυστερεί πολύ στην φόρτωση τω ν σελίδων. Δεν μου αρέσει καθόλου η αλλαγή και νομίζω οι καιροί δεν επιβλάλλουν πάντα αλλαγές, δεν χρειάζεται να γίνεται κάτι υποχρεωτικά αν δεν χρειάζεται απαραίτητα. Δυστυχώς όπως είναι στημμένο το σαίτ με αποτρέπει από το να μπαίνω συχνά σε σχέση με παλιά. Δεν καταλαβαίνω τους λόγους που εγκαταλείψατε το vbulletin, ειδικά τώρα που στην έκδοση 4.χ.χ έχει εξαιρετικές βελτιώσεις. Εν πάση περιπτώση καλή αρχή και συγχαρητήρια για τον κόπο που ρίξατε ξέρω οτι είναι πολύ δύσκολη η μεταφορά από μια πλατφόρμα σε άλλη. +100000 Συμφωνώ Απόλυτα. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2010 από dhmak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα