Προς το περιεχόμενο

Καλωσήρθατε στο νέο Insomnia

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

προτείνω αφού έχουν ακουστεί πολλα βασικά θεματα σήμερα, να κλείσει η σελιδα για μισή μέρα

να στρώσει λιγάκι και να συνεχίσουμε!!!!

Υποθέτω ότι κάτι τέτοιο το έχουν σκεφτεί ήδη τα μεγάλα κεφάλια!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 856
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

όλα καλά και ωραία μάγκες απλά δεν μου άρεσε ο κλάδος της αγγελίας γιατί.

1ον πρέπει κάθε προϊόν να το έχουμε σε διαφορετικό κλάδο

2ον εφόσον πρέπει να βάζουμε σε διαφορετικά κλάδοι δεν μπορεί κάποιος που έχει 3 προϊόντα απο διαφορετικά κλάδοι να τα βάλει και τα 3 γιατί επιτρέπει μόνο 2 την εβδομάδα

3ον δεν μπορώ να βρω της αγγελίες ζητείτε

πάντως δικιά μου καθαρά άποψη είναι οτι το παλιό ήταν μακράν καλύτερο γιατί ήταν πολύ πιο απλό και εύκολο. επίσης το άσπρο χρώμα είναι πολυ κουραστικό, άμα ήταν κάποιο πιο σκούρο χρώμα θα ηταν πολύ καλύτερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια συγχαρητηρια για την προσπαθεια. τα χρωματα μου αρεσουν, ειναι μοντερνα. αλλα το λευκο οντως κουραζει. ελπιζω να διορθωθει αργοτερα. επισης να ρωτησω και κατι αλλο. στο παλιο ειχαμε ενα κουμπι "νεα μηνυματα", αυτο υπαρχει? γιατι δεν το βλεπω....! πως θα βρισκω αμεσα με ενα κλικ τα νεα μηνυματα?

Επεξ/σία από cabdik

Μπράβο για την απόφαση, σοφή την κόβω με όσα γίνονται με το vb. Νομίζω ότι το Insomnia θα μπορέσει πραγματικά να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο με τη μετάβαση αυτή. :)

Καλορίζικο και από μένα! Παιδιά πιστεύω ότι όσοι δεν εντυπωσιαστήκατε είναι λόγω της απότομης εναλλαγής. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των 2 εκδόσεων του site :rolleyes:

ειδοποιηση με καθυστερηση

Αυτή η επιλογή θα στείλει μια ειδοποίηση αν μια απάντηση έχει γίνει και δεν είστε ενεργός στο site.

Μήπως δε σου ήρθε κάτι επειδή είσαι μέσα στο site; :rolleyes:

Μπορει και να μην ημουν αλλα με το παλιο καθεστως παιρναμε ενα email ασχετα αν ειμασταν στο forum μεσα εκεινη την ωρα και ασχετα ποσα reply ειχαν γινει.Υπηρχε και η προειδοποιηση οτι δεν θα ξαναλαβουμε ειδοποιηση αν δεν δουμε τα σχετικα reply.

Με γείες το νέο look και γενικά όλες οι αλλαγές...!

Ένα πρόβλημα μόνο. Έχω μπλέξει τα μπουτιά μου με τα πμ. Υπάρχει περίπτωση να εμαρφοστεί η παλιά διαχείρηση των προσωπικών μυνημάτων καθώς η νέα (για τα δικά μου δεδομένα τουλάχιστον) δεν βολεύει καθόλου;

παιδια συγχαρητηρια για την προσπαθεια. τα χρωματα μου αρεσουν, ειναι μοντερνα. αλλα το λευκο οντως κουραζει. ελπιζω να διορθωθει αργοτερα. επισης να ρωτησω και κατι αλλο. στο παλιο ειχαμε ενα κουμπι "νεα μηνυματα", αυτο υπαρχει? γιατι δεν το βλεπω....! πως θα βρισκω αμεσα με ενα κλικ τα νεα μηνυματα?

Υπάρχει αντίστοιχο κουμπάκι πάνω δεξιά "Εμφάνιση Νέου Περιεχομένου" :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...