blacksuede Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 προτείνω αφού έχουν ακουστεί πολλα βασικά θεματα σήμερα, να κλείσει η σελιδα για μισή μέρα να στρώσει λιγάκι και να συνεχίσουμε!!!! Υποθέτω ότι κάτι τέτοιο το έχουν σκεφτεί ήδη τα μεγάλα κεφάλια!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deag Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Μπράβο, καλή αρχή με τη νέα πλατφόρμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 όλα καλά και ωραία μάγκες απλά δεν μου άρεσε ο κλάδος της αγγελίας γιατί. 1ον πρέπει κάθε προϊόν να το έχουμε σε διαφορετικό κλάδο 2ον εφόσον πρέπει να βάζουμε σε διαφορετικά κλάδοι δεν μπορεί κάποιος που έχει 3 προϊόντα απο διαφορετικά κλάδοι να τα βάλει και τα 3 γιατί επιτρέπει μόνο 2 την εβδομάδα 3ον δεν μπορώ να βρω της αγγελίες ζητείτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 πάντως δικιά μου καθαρά άποψη είναι οτι το παλιό ήταν μακράν καλύτερο γιατί ήταν πολύ πιο απλό και εύκολο. επίσης το άσπρο χρώμα είναι πολυ κουραστικό, άμα ήταν κάποιο πιο σκούρο χρώμα θα ηταν πολύ καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) παιδια συγχαρητηρια για την προσπαθεια. τα χρωματα μου αρεσουν, ειναι μοντερνα. αλλα το λευκο οντως κουραζει. ελπιζω να διορθωθει αργοτερα. επισης να ρωτησω και κατι αλλο. στο παλιο ειχαμε ενα κουμπι "νεα μηνυματα", αυτο υπαρχει? γιατι δεν το βλεπω....! πως θα βρισκω αμεσα με ενα κλικ τα νεα μηνυματα? Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2010 από cabdik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeTd4mN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Συγχαρητήρια πολύ καλή η αλλαγή και το logo τα σπάει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aragorn Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Μπράβο για την απόφαση, σοφή την κόβω με όσα γίνονται με το vb. Νομίζω ότι το Insomnia θα μπορέσει πραγματικά να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο με τη μετάβαση αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blacksuede Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 ζήτηση νομίζω δεν υπάρχει είναι όλα μαζί στις ίδιες κατηγορίες... οι κατηγορίες πρέπει να γινουν πολύ πολύ περισσότερες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά πολύ γουστάρω το νέο insomnia!!! Σας ευχαριστούμε για την καλή δουλειά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Καλορίζικο και από μένα! Παιδιά πιστεύω ότι όσοι δεν εντυπωσιαστήκατε είναι λόγω της απότομης εναλλαγής. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των 2 εκδόσεων του site ειδοποιηση με καθυστερηση Αυτή η επιλογή θα στείλει μια ειδοποίηση αν μια απάντηση έχει γίνει και δεν είστε ενεργός στο site. Μήπως δε σου ήρθε κάτι επειδή είσαι μέσα στο site; Μπορει και να μην ημουν αλλα με το παλιο καθεστως παιρναμε ενα email ασχετα αν ειμασταν στο forum μεσα εκεινη την ωρα και ασχετα ποσα reply ειχαν γινει.Υπηρχε και η προειδοποιηση οτι δεν θα ξαναλαβουμε ειδοποιηση αν δεν δουμε τα σχετικα reply. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cuore_Sportivo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Με γείες το νέο look και γενικά όλες οι αλλαγές...! Ένα πρόβλημα μόνο. Έχω μπλέξει τα μπουτιά μου με τα πμ. Υπάρχει περίπτωση να εμαρφοστεί η παλιά διαχείρηση των προσωπικών μυνημάτων καθώς η νέα (για τα δικά μου δεδομένα τουλάχιστον) δεν βολεύει καθόλου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie-2 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Ουααααου!!!!!!! Μπράβο παιδιά, πολύ καλή δουλειά!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Παιδια update για τo iphone app θα γινει; Ειναι πολυ σημαντικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aragorn Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 παιδια συγχαρητηρια για την προσπαθεια. τα χρωματα μου αρεσουν, ειναι μοντερνα. αλλα το λευκο οντως κουραζει. ελπιζω να διορθωθει αργοτερα. επισης να ρωτησω και κατι αλλο. στο παλιο ειχαμε ενα κουμπι "νεα μηνυματα", αυτο υπαρχει? γιατι δεν το βλεπω....! πως θα βρισκω αμεσα με ενα κλικ τα νεα μηνυματα? Υπάρχει αντίστοιχο κουμπάκι πάνω δεξιά "Εμφάνιση Νέου Περιεχομένου" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xfade Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Απίστευτα όμορφο κι εργονομικό. Συγχαρητήρια για τον κόπο και το χρόνο σας και καλορίζικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα