lexmark Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 το έχει συνηθίσει ήδη το μάτι Ναι αλλα εδω αυτο το φορουμ επιτελει εργο κοινωνικο! Δεν ειναι φατε ματια ψαρια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free@last Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Μπράβο,η καλυτερη υλοποίηση site στο ελληνικό διαδίκτυο με άψογη αισθητικά εμφάνιση.. Αν διορθωθούν και τα μικροπροβληματάκια που αναφέρονται από τα υπόλοιπα παιδιά,όλα θα ναι τέλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nnik_1969 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 +1 Βρε παιδια! Ωραιο κτλ αλλα δεν βλεπω να βολευει και πολυ κοσμο!! Οι συνδρομες μου που ειναι; Γιατι πρεπει να κανω 100 κλικ για να τις βρω; Το κουμπακι για να μου εμφανιζει τα νεα μηνυματα; bye bye και αυτο; Προσωπικα δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει και τοσο! Αυτό βρε παιδιά λέω κι εγώ.Πως πάμε στο πρώτο μη διαβασμένο μήνυμα και γιατί οι συνδρομές είναι κρυμμένες; Φτιάξτε το κάπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 θα μπορουσατε να κρατησετε το πρωηγ.φορουμ να αλλαξετε logo και να πεταξετε ξεχωριστα τις αγγελιες... η πρωηγ.ανανεωση ηταν πριν 2 χρονια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Πολύ καλύτερο από θέμα σχεδίασης και πολύ πιο εύχρηστο στο γράψιμο!Τα emotions μου αρέσουν λιγότερο όμως από τα προηγούμενα όπως επίσης και το ότι δεν βρίσκω πολύ πρόχειρα τις συνδρομές μου.Στα 2 λεπτά που επεξεργάζομαι δηλαδή δεν τις βρίσκω.Μόνο στο κινητό..Μην τολμίσατε και βγάλατε αυτό που με ένα κλίκ εμφάνιζε τις συνδρομές σου μας τελειώσατε! Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2010 από nikos21aek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kopelaras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Πάρα πολύ ωραία δουλειά... Θα μπορούσατε πιστεύω να βάλετε λίγο περισσότερο animations Αλλά είναι πάλι πάρα πολύ καλό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Συγχαρητήρια!!!! Καλή αρχή και πάλι!! Άξιζε η υπομονή!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Καταρχάς το νέο forum τα σπάει Κάντε κάτι με το χρώμα των post κάπως έτσι θα ήταν πιο ξεκούραστο: Επίσης το Logo είναι λίγο κάπως, το ανθρωπάκι στο προηγούμενο ήταν πιο ωραίο. Αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmitsios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Πιστευω οτι θα διορθωθουν και αλλα πραγματα. Ως εδω καλα, ειναι αλλα μην ξεχναμε οτι σε πολλους δεν αρεσουν γενικα οι αλλαγες στην ζωη τους και συνεπως οτιδηποτε διαφορετικο ξενιζει... Νομιζω οτι ολη η προσπαθεια ειναι παρα πολυ αξιολογη και αξιζει συγχαρητηρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
passlog Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Καλή αρχή με τη νέα πλατφόρμα και φυσικά καλή συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Ενδιαφέρουσα η αναβάθμιση. Δε μου λειτουργεί η ''Εμφάνιση Νέου Περιεχομένου'', μου βγάζει μήνυμα λάθους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilleas_f Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Καλορίζικο το νέο insomnia. Η αλήθεια είναι ότι αρχικά, ξενέρωσα κι εγώ λίγο αλλά όσο πιο πολύ το βλέπω τόσο το συνηθίζω. Καλή αρχή λοιπόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Litost Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Καλορίζικο βρε Insomnia! Μαζί μεγαλώνουμε, εσύ ομορφαίνεις, εμείς γκριζάρουμε -εγώ τουλάχιστον- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freeworld Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Καλορίζικο, ωραία η νέα εμφάνιση, το ανθρωπάκι ίσως θα μπορούσε να είναι καλύτερο, αλλά το σημαντικό είναι η ουσία (forum). Οι συνδρομές και τα νέα μηνύματα μάλλον θέλουν λίγο δουλεία ακόμη, διότι είναι δύσκολο να βρεθούν. Μπράβο. Keep walking. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2010 από freeworld Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccountSaver Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Μπράβο παιδιά για την μεγάλη αλλλάγη. Τι γίνετε όμως με όλες τι αγγελίες που είχαν ανοιχτεί ? Μόνο 6-7 φαίνονται σε καθε κατηγορια και οχι τοσες πολλες που υπηρχαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα