panos2000gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Φαίνεται λίγο γρηγορότερο με μια πρώτη ματιά, αλλά χωρίς να θέλω να μειώσω την δουλειά που έγινε μου μοιάζει πιο ψυχρό και απρόσωπο σε σχέση με το παλαιότερο περιβάλλον. Μπορεί να είναι ιδέα μου και να συνηθίσω αλλά κάτι δεν μου κολλάει προς το παρόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Όποιος έχει καταφέρει να του έρχεται ΜΟΝΟ ένα mail από ένα τόπικ μέχρι να ξαναμπεί(και όχι κάθε φορά που απαντά κάποιος) ας κάνει ένα capture τις ρυθμίσεις του. Έχω παλαβώσει δεν μπορώ να δουλέψω κάθε 3 δευτερόλεπτα και ειδοποίηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 ...ιλ μιλιόρι αγγούρια από Ανώγεια που λέγαμε...; Yep άρα ακόμα χειρότερα :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themis_81 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Με γεια μας !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z3et Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Πολυ καλο, μπραβο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Φτιαξτε ενα skin με τα παλια χρωματα!!!!! γιατι εχει λιγο ψυχρα... και η ιδεα του να αλλαζει το background day/night cultilla!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Το παλιό site μου άρεσε καλύτερα! Τέλος πάντων θα το μάθουμε και αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Με γεια! Μετά απο το στερητικό σύνδρομο των 2ημερών έρχεται το εικαστικό σοκ! Θέλει λίγο να το συνηθίσουμε. Είναι πιο "καθαρό" το design και φαίνεται αρκετά υποσχόμενο (λειτουργικά).. Απλώς δεν έχω καταλήξει ακόμη αν μ' αρέσει το άσπρο ή αν μετά απο πολύ ώρα με κουράσει. Θα δείξει.. Ίσως μια επιλογή για αλλαγή theme. Well done insomniacs! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
constantinos_rho Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 please ενημερωστε και το insomnia.app για το iphone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
constantinos_rho Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Η ωρα μπορει να γινει σε 24ωρη μορφη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 . . . +1 Βρε παιδια! Ωραιο κτλ αλλα δεν βλεπω να βολευει και πολυ κοσμο!! Οι συνδρομες μου που ειναι; Γιατι πρεπει να κανω 100 κλικ για να τις βρω; Το κουμπακι για να μου εμφανιζει τα νεα μηνυματα; bye bye και αυτο; Προσωπικα δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει και τοσο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psaras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Συγχαρητήρια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dantouan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 καλοριζικο το νεο site !!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakis4 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 KALORIZIKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Το κουμπακι για να μου εμφανιζει τα νεα μηνυματα; bye bye και αυτο; πάνω πάνω.. Εμφάνιση Νέου Περιεχομένου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα