Προς το περιεχόμενο

Καλωσήρθατε στο νέο Insomnia

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 856
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

...δεν πειράζει παιδί μου... (το θέμα είναι να μην λάβω +3...)

Μπαααααα με τίποτα. Ελευθερία λόγου λέμεεεεε. Α, και αν λέω, αν γίνει κάτι με το +3 που λες, θα με πιάσει το Κρητικό μου εδώ μέσα :angry:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πώς γίνεται να μην έρχεται ειδοποίηση σε κάθε κάθε απάντηση???????????????????????????

(Μια φορά θέλω μόνο μέχρι να ξαναμπώ στο τόπικ)

Με πόνεσε το κεφάλι μου!!!!

Σεβομαι ολο τον κοπο και τυχον εξοδα , δεν ξερω σε τι μπορει να ειναι καλυτερο ετσι .αλλα νοσταλγω το παλιο Insomnia.

Πώς γίνεται να μην έρχεται ειδοποίηση σε κάθε κάθε απάντηση???????????????????????????

Άμα το βρεις πες το και μένα γιατί δε βλέπω την οθόνη να ζει πολύ ώρα ακόμη :angry:

• Super Moderators

Στις ρυθμίσεις ειδοποίησης, τι διαφορά έχει το "προσωπική συζήτηση" από το "εσωτερική ειδοποίηση" ?

το πρώτο είναι PM και το δεύτερο είναι ένα νέου είδους notification (δίπλα από την αναζήτηση πάνω δεξιά)

Για αρχή εγώ απενεργοποίησα από τις ειδοποιήσεις το pop up window. Τουλάχιστον δεν έχω ένα Pop up κάθε 5 δεύτερα...

Πολύ καλή δουλειά και συγχαρητήρια. Πολύ καλή δουλειά όμως για μια νέα σελίδα. Το παλιό isnomnia με άγγιζε περισσότερο. Και πιστέψτε με δεν έχει να κάνει με θέμα συνήθειας. Η πλατφόρμα της vbulletin ήταν πολύ ποιο "χρηστική" και σαν σύνολο λειτουργιών (γνώμη μου) δεν έχει καμία σχέση με αυτό που δουλεύω αυτή τη στιγμή. Όντως όμως εν μέρη είναι καλύτερο (αγγελίες) αλλά στο σύνολο χάνει πολλά.

Όπως και να έχει καλή τύχη και εύχομαι τα καλύτερα.

:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...