ikskarda Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 αν ημουν νεο μελος στο insomnia θα ελεγα οτι ειναι καταπληκτικος ο "σχεδιασμος" του . απλα μου κακοφαινεται τωρα γιατι ειχα συνηθισει το παλιο και δε μου καθεται καλα στο ματι !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christosg Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Ωραιοι!!! Μονο να το συνηθισουμε και μετα θα πεταει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maitre Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Σεβομαι τον κοπο και την προθεση των υπευθυνων αλλα απο εμφανιση δεν μαρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ. Θελω το παγιο insomnia πισω αν και ξερω οτι δεν παιζει... +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 χαχαχαχαχαχαχαχαχ washcloud είσαι άρχοντας....περιγράφεις ΑΚΡΙΒΩΣ την κατάσταση!!!!!!! (Ούτε +1 δεν μπορώ να σου βάλω....ξεπερασα λέει το όριο των θετικών ψήφων!! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bisbirigos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Συγχαρητήρια παίδες. Τρομερή αλλαγή και το αποτέλεσμα εξαιρετικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xitos7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 ΤΕΛΕΙΟ το site...πάντα τέτοια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkinpark4175 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Awesome, αν και μου θυμιζει πολυ το Neowin (οχι οτι αυτο ειναι κακο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Έχει γίνει εμφανώς πιο γρήγορο. Όλα τα "κλικ" οπουδήποτε ανταποκρίνονται άμεσα! Από'κει & πέρα εμφανισιακά... Φτωχό. Μπορεί να φαίνεται πιο καινούριο, αλλά δεν ενθουσιάστηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kariajoulas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Αισθητικά είναι σαφώς καλύτερο. Στα υπόλοιπα θα το ψάξω και θα τοποθετηθώ αργότερα. Επιτέλους θα αλλάξει η αναζήτηση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 θα κλάψω, θέλω το παλιό, αν και κατενθουσιασμένη στην αρχή ντάντι δε μπορώ να σου δώσω +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kukukali Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 ξερει καποιος αν υπαρχει η προηγουμενη λειτουργια οπου φαινοταν τα αναγνωσμενα τοπικ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 ...δεν πειράζει παιδί μου... (το θέμα είναι να μην λάβω +3...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGKERKYRA Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Μεγιά μας, αλλά και εμένα μου άρεσαν πιο πολύ τα παλιά χρώματα, ήταν πιο ξεκούραστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flealam Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Congrats, πολύ καλή δουλειά, αν και θα μου λείψει και το παλί design Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas18 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Καλοταξιδο παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα