mentoras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Πολυ καλη δουλεια !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karasardelis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματός μου, σχετικά με την άρση του περιορισμού των δύο αγγελιών ανά μέλος, να προσθέσω ότι αυτό θα βοηθήσει στην καινούρια κατηγοριοποίηση που έχει γίνει στις αγγελίες. Αυτή τη στιγμή τα μέλη αναγκάζονται να βάζουν αγγελίες στην κατηγορία "Διάφορα" για να πουλήσουν πολλαπλά είδη, ενώ θα μπορούσαν να είχαν μια αγγελία ανα είδος που πουλάνε και αυτή να ήταν στην σωστή κατηγορία. Όπως είναι τώρα οι κατηγορίες δεν λειτουργούν σωστά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Προς mod Καντε κατι με τα email για νεες απαντησεις.Πηρα 45 email για απαντησεις οσο ελειπα ενω παλια επερνα μια μεχρι να επισκεφτω το θεμα που ειχα ορισεις υπο παρακολουθηση. Γιάννη αλλάζει από τις επιλογές παρακολούθησης. Πηγαίνεις "Οι Ρυθμίσεις Μου"---> καρτέλα Forums ---> Διαχείριση Συνδρομών --->Επιλέγεις ολες τις συνδρομές που θέλεις. Μετά πας κάτω κάτω και αλλάζεις απο άμεση σε καθυστερημένη email ενημέρωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Παιδια καντε κατι για το iphone app γιατι τα μισα βγαινουν κινεζικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VictoriusGS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Πολύ ωραίο έγινε παιδιά...συγχαρητήρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakinthos8 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Μπράβο μάγκες πολύ καλή δουλειά ...επιτέλους φτιάξατε και τις αναζητήσεις ,μπράβο και πάλι !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsakhs Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 όντως πολλή καλή δουλειά με μερικές διορθώσεις θα είναι τέλειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Μπράβο πολύ ωραία η αλλαγή, ιδίως στο χώρο των αγγελιών, οπου πριν γινόταν ένας μικρός χαμός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hostolis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 [#10CCS2] Δεν μπορούμε να βρούμε τη σελίδα που ψάχνεται. Να αλλάξει σε ψάχνετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varemarious Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 καλή αρχή με το νέο look άντε και τα καλύτερα έρχονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δεν έχω μπει ακόμα από το desktop.H mobile έκδοση πάντως ομολογώ πως δε μου αρέσει καθόλου.Κρίμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Καλή αρχή παιδιά ... άντε να προσαρμοστούμε με το καλό Btw...μια αλλαγή στα emots γίνεται ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Πολύ ωραίο το νέο site μάγκες μπράβο. Θέλει λίγο ψάξιμο βέβαια και σε βάζει στο τριπακι να χαζευεις αριστερά και δεξιά χεχε. Το μόνο bug που βρήκα είναι ότι έκανα login και μου πέταξε 9 νέα μυνηματα. Τελικά ήταν τα παλιά που τα έκανε flag ως νέα αλλά μικρό το κακό Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Γιάννη αλλάζει από τις επιλογές παρακολούθησης. Πηγαίνεις "Οι Ρυθμίσεις Μου"---> καρτέλα Forums ---> Διαχείριση Συνδρομών --->Επιλέγεις ολες τις συνδρομές που θέλεις. Μετά πας κάτω κάτω και αλλάζεις απο άμεση σε καθυστερημένη email ενημέρωση Ευχαριστω.Το δοκιμασα .Για να δουμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chesty Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Πολύ ωραίο το νέο site μάγκες μπράβο. Θέλει λίγο ψάξιμο βέβαια και σε βάζει στο τριπακι να χαζευεις αριστερά και δεξιά χεχε. Το μόνο bug που βρήκα είναι ότι έκανα login και μου πέταξε 9 νέα μυνηματα. Τελικά ήταν τα παλιά που τα έκανε flag ως νέα αλλά μικρό το κακό Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app πολυ καλο το site , σαφως πιο συγχρονο συμφωνα με τις απαιτησεις των καιρων. Πιστευω οτι επρεπε να γινει αυτη η αλλαγη. Σιγουρα θα το συνηθισουμε με το καιρο. Μπραβο στα παιδια. Αυτο το ασπρο φοντο με χαλαει ρε παιδια!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα