Προς το περιεχόμενο

Καλωσήρθατε στο νέο Insomnia

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 856
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματός μου, σχετικά με την άρση του περιορισμού των δύο αγγελιών ανά μέλος, να προσθέσω ότι αυτό θα βοηθήσει στην καινούρια κατηγοριοποίηση που έχει γίνει στις αγγελίες. Αυτή τη στιγμή τα μέλη αναγκάζονται να βάζουν αγγελίες στην κατηγορία "Διάφορα" για να πουλήσουν πολλαπλά είδη, ενώ θα μπορούσαν να είχαν μια αγγελία ανα είδος που πουλάνε και αυτή να ήταν στην σωστή κατηγορία. Όπως είναι τώρα οι κατηγορίες δεν λειτουργούν σωστά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προς mod

Καντε κατι με τα email για νεες απαντησεις.Πηρα 45 email για απαντησεις οσο ελειπα ενω παλια επερνα μια μεχρι να επισκεφτω το θεμα που ειχα ορισεις υπο παρακολουθηση.

Γιάννη αλλάζει από τις επιλογές παρακολούθησης. Πηγαίνεις "Οι Ρυθμίσεις Μου"---> καρτέλα Forums ---> Διαχείριση Συνδρομών --->Επιλέγεις ολες τις συνδρομές που θέλεις. Μετά πας κάτω κάτω και αλλάζεις απο άμεση σε καθυστερημένη email ενημέρωση ;)

Πολύ ωραίο το νέο site μάγκες μπράβο. Θέλει λίγο ψάξιμο βέβαια και σε βάζει στο τριπακι να χαζευεις αριστερά και δεξιά χεχε. Το μόνο bug που βρήκα είναι ότι έκανα login και μου πέταξε 9 νέα μυνηματα. Τελικά ήταν τα παλιά που τα έκανε flag ως νέα αλλά μικρό το κακό

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Γιάννη αλλάζει από τις επιλογές παρακολούθησης. Πηγαίνεις "Οι Ρυθμίσεις Μου"---> καρτέλα Forums ---> Διαχείριση Συνδρομών --->Επιλέγεις ολες τις συνδρομές που θέλεις. Μετά πας κάτω κάτω και αλλάζεις απο άμεση σε καθυστερημένη email ενημέρωση ;)

Ευχαριστω.Το δοκιμασα .Για να δουμε....

Πολύ ωραίο το νέο site μάγκες μπράβο. Θέλει λίγο ψάξιμο βέβαια και σε βάζει στο τριπακι να χαζευεις αριστερά και δεξιά χεχε. Το μόνο bug που βρήκα είναι ότι έκανα login και μου πέταξε 9 νέα μυνηματα. Τελικά ήταν τα παλιά που τα έκανε flag ως νέα αλλά μικρό το κακό

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

πολυ καλο το site , σαφως πιο συγχρονο συμφωνα με τις απαιτησεις των καιρων.

Πιστευω οτι επρεπε να γινει αυτη η αλλαγη. Σιγουρα θα το συνηθισουμε με το καιρο.

Μπραβο στα παιδια.

Αυτο το ασπρο φοντο με χαλαει ρε παιδια!!!!! :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...