leonn Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 καλη αρχη με το νεο λουκ .μου αρεσει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KraLL Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 ωραιοτερο και φαινεται οτι θα ειναι και πιο λειτουργικο το νεο site, μπραβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mvpgr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Συγχαρητήρια παιδιά! Καλή συνέχεια! Ένα παράπονο μόνο. Ο συνδυασμός χρωμάτων στο προηγούμενο site ήταν πολύ άνετος, μπορούσα να διαβάζω με τις ώρες. Το άσπρο εδώ πέρα με ενοχλεί στα μάτια, βρείτε ένα πιο ξεκούραστο συνδυασμό παρακαλώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gunix Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Συνχαρητήρια παιδιά, κάνατε παρά πολύ καλή δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SteveAngello Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Καλη αρχη και απο μενα. Αν και μου αρεσε περισσοτερο η παλια εμφανιση ελπιζω οι αλλαγες να εγιναν για καλο. Με τον καιρο θα συνηθισουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Καλη αρχη και απο μενα. Αν και μου αρεσε περισσοτερο η παλια εμφανιση ελπιζω οι αλλαγες να εγιναν για καλο. Με τον καιρο θα συνηθισουμε. Απολυτα συμφωνος!!!! Αλλου του ειπα να βαλει το smile και αλλου μπηκε. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2010 από Γιαννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MESILIKAS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Καλορίζικο πάντα τέτοια φοβερή δουλεία μπράβο και απο εμένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Πολύ ωραία προσπάθεια! Μπράβο! Τα αποτελέσματα (ελπίζω θετικά) θα τα δούμε στην πορεία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ezy7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 μπραβω στα παιδια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneofthem Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 βασικά δεν είχα παρακολουθήσει καθόλου αν ετοιμαζόταν καιρό το νέο site οπότε εξεπλάγην συγχαρητήρια για το σχετικά σύντομο downtime κι επομένως τη σωστή προετοιμασία που (φαίνεται να) έγινε αισθητικά το βρίσκω κλασσικό και ακέραιο αν και με ξένισε η blog-like διάταξη λειτουργικά έχω την εντύπωση πως θα έχει μεγάλη διαφορά οπότε και πάλι συγχαρητήρια τώρα στις επί μέρους λειτουργίες είδα κάποια μικροπράγματα που παίρνουν διορθώσεις συγχαρητήρια και καλή συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
electric Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 έμενα παλιά νομίζω ήταν καλύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Καλορίζικο το νέο forum-άκι. Με το search fuction τι γίνεται όμως; Το κεντρικό που είναι ψηλά δεν μου δουλεύει. Λέει ότι δεν έχω δικαίωμα για να κάνω αναζήτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThundeR_21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Πάρα πολύ καλό. Συγχαρητήρια και καλή αρχή Επιβεβαιώνω το πρόβλημα με την αναζήτηση που αναφέρει ο john2gr Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2010 από ThundeR_21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokonik_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Καλοριζικο! αν και μου αρεσε περισσοτερο το παλιο λοοκ ισως γιατι ειχα μαθει καλα το vBulletin μιας και το χρησιμοποιουνε πιο πολυ στα φορουμ, λογικα θα το συνηθησω που θα παει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrFreeman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Συγχαρητήρια κι από μένα στην διαχείριση του site! Πολύ ωραίο το νέο logo και βελτιωμένη η χωροταξία των forums. Καλή αρχή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα