Προς το περιεχόμενο

Καλωσήρθατε στο νέο Insomnia

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 856
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μπράβο για το νέο site. Αυτός που είναι πάνω πάνω αριστερά με το laptop γιατί είναι τόσο στεναχωρημένος;

γιατί διάβασε την έρευνα για τις συνέπειες όταν χρησιμοποιείς το laptop κόντα στα γεννητικά σου όργανα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, αν σε πιάνω καλά (τώρα ξύπνησα και η καφεΐνη δεν έχει πιάσει ακόμα.!) νομίζω ότι ψάχνεις άμεση πρόσβαση στα παλιά σου θέματα, απ εδώ!

content0.jpg

Επίσης Συγχαρητήρια, πολύ ωραία αλλαγή.:)

Σωστά, αλλά έτσι φαίνονται μόνο (?) όσα θέματα έχουμε ξεκινήσει ή έστω σχολιάσει. Εγώ όμως πχ. συνηθίζω να έχω συνδρομή σε πολλά threads, τα οποια απλώς παρακολουθώ χωρίς απαραίτητα να γράφω κάτι σε αυτά. Αυτά λογικά δεν εμφανίζονται με την παραπάνω επιλογή. Επιπλέον το "http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=usercp&tab=forums&area=topicsubs" δεν φαίνεται να είναι πανομοιότυπο με τον παλιό τρόπο παρακολούθησης συνδρομών, γιατί δεν σημειώνει με bold τα αδιάβαστα threads και δεν τα ταξινομεί βάσει ημερομηνίας αλλά βάσει θεματολογίας. Ο συγκεκριμένος τρόπος πραγματικά δεν με βολεύει καθόλου. Εκτός αν υπάρχει κι άλλος τρόπος παρακολούθησης των συνδρομών και δεν τον έχω ανακαλύψει ακόμα smile.gif

(όπως για παράδειγμα μόλις ανακάλυψα τα νέα πεδία για Location και Interests...)

Επεξ/σία από nzeppos

Σωστά, αλλά έτσι φαίνονται μόνο (?) όσα θέματα έχουμε ξεκινήσει ή έστω σχολιάσει. Εγώ όμως πχ. συνηθίζω να έχω συνδρομή σε πολλά threads, τα οποια απλώς παρακολουθώ χωρίς απαραίτητα να γράφω κάτι σε αυτά.

Δεν βρίσκονται θέματα υπό παρακολούθηση εκεί μέσα; Σόρρυ αλλά δεν κάνω εγγραφές σε θέματα.

Μπράβο για την προσπάθεια, την υπομονή και τον κόπο σας.

Το αποτέλεσμα σας διακαιώνει απόλυτα!

Ευχαριστούμε παιδιά και Καλή (Νέα) Αρχή! :rolleyes:

Πολύ πιο ωραίο τουλάχιστον στην αρχική σελίδα, παρακάτω δε το έψαξα ακόμα, μου αρέσει που υπάρχουν πιο πολλές ειδήσεις στην αρχική σελίδα γιατί εδώ που τα λέμε στην παλιά αρχική ήταν αχρείαστο που έπιανε τόσο χώρο μια είδηση που έτσι και αλλιώς έπρεπε να κάνεις κλικ για να διαβάσεις περισσότερα. Σύντομη και περιεκτική. :D

συγχαρητηρια, καλο φαινεται, αλλα αντε να το συνηθισουμε τωρα,

τρομαξα να συνδεθω, ενω ακομα ψαχνω τον πινακα ελεγχου,

σαν το νεο office ενα πραμα

ακυρο, ειχα φαει τον header με το adblocker, γιατι στο παλιο δεν ειχε κ τπτ σπουδαιο πανω,

τωρα εχει τα παντα

πολυ αιαντας (ajax τεχνολογια) παιζει βλεπω, μπραβο παιδια, τελειο!

subscriptions (συνδρομες) σε σελιδες υπαρχουν ακομα ή καταργηθηκαν;

γιατι δεν τις βρισκω...

οκ τις βρηκα, εδω ειναι:

http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=usercp&tab=forums&area=topicsubs

αλλα πως τις σορταρω με ημ/νια γιατι τις εχει ανω κατω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...