Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αποσπερματισμού :blink:

Ποιος,μην εκφραστώ,άσχετος με υπολογιστές το έγραψε αυτό;έχει δίκαιο βέβαια με αυτά που λέει αλλά είναι αποκερματισμός ,από το κέρμα,κομμάτια ενός συνόλου δηλαδή,το σπέρμα που το βρήκε αυτός(ονειρευόταν; ) ; τι άλλο θα ακούσουμε δηλαδή θεέ μου.

Δημοσ.

ήρεμα ρε παιδιά... το αντέγραψα δεν το έκανα copy/paste

Σε αυτήν την περίπτωση συγνώμη και μπράβο για τον κόπο σου κι'όλας που έκατσες να το γράψεις,αλλά εν τάξη ήταν too much το αποσπερματισμού.

Δημοσ.

Σε αυτήν την περίπτωση συγνώμη και μπράβο για τον κόπο σου κι'όλας που έκατσες να το γράψεις,αλλά εν τάξη ήταν too much το αποσπερματισμού.

... φταίει και λίγο το world... μαζί μ' εμένα... αλλά όντως ήταν too much.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση george1994

Το Stick το έκανα Low Level Format αλλά όταν πήγα να κάνω δημιουργία συστήματος αρχείων με το HP USB Disk Storage Format Tool μου έβγαλε error το οποίο ο βλάκας δεν το σημείωσα :angry:

Τώρα δοκίμασα το Stick σε 3 υπολογιστές και κανένας δεν το αναγνωρίζει :lol:

Μάλλον θα φάει πέταγμα

Δημοσ.

Η αδυναμία δημιουργίας συστήματος αρχείων, αυτό ακριβλώς υποδηλώνει ότι ήδη του χρειαζόταν από πριν και σε παίδευε

Δημοσ.

Η αδυναμία δημιουργίας συστήματος αρχείων, αυτό ακριβλώς υποδηλώνει ότι ήδη του χρειαζόταν από πριν και σε παίδευε

- λ

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα....

Ενώ το USB μου είναι κατά τα 3/4 γεμάτο, δεν εμφανίζεται κανένα αρχείο.

Καμιά ιδέα για να τα εμφανίσω-δω?

ΥΣ: Στο pc του γραφείου που είναι γεμάτο ιούς και trojans φαίνονται όλα τα αρχεία κανονικά.

Δημοσ.

Εννοείς ότι εμφανίζεται ως αφαιρούμενος δίσκος στο "Ο Υπολογιστής Μου" (με Λατινικό γράμμα E: , F: κτλ) και όταν "μπαίνεις μέσα του", δεν υπάρχει τίποτα; Ή κάτι άλλο;

Σε γενικές πάντως γραμμές, απ' τη μια ενδέχεται και το δικό σου λειτουργικό να έχει malware (αν δεν έχεις ήδη σχετικά προγράμματα, κατέβασε Avast και Μalware Bytes και σκάναρε τον C: ) - από την άλλη ακόμη πιο γρήγορη πρακτική είναι να δοκιμάσεις (αφού αντιγράψεις τα αρχεία σου πχ στον υπολογιστή της δουλειάς) να του κάνεις ένα format (του  USB stick) με το HP USB Storage Format Tool (freeware είναι) και μετά, αφού ξανα-αντιγράψεις τα αρχεία σου, να δεις αν τα βλέπει πλέον και στον δικό σου...

Δημοσ.

Εννοείς ότι εμφανίζεται ως αφαιρούμενος δίσκος στο "Ο Υπολογιστής Μου" (με Λατινικό γράμμα E: , F: κτλ) και όταν "μπαίνεις μέσα του", δεν υπάρχει τίποτα; Ή κάτι άλλο;

Σε γενικές πάντως γραμμές, απ' τη μια ενδέχεται και το δικό σου λειτουργικό να έχει malware (αν δεν έχεις ήδη σχετικά προγράμματα, κατέβασε Avast και Μalware Bytes και σκάναρε τον C: ) - από την άλλη ακόμη πιο γρήγορη πρακτική είναι να δοκιμάσεις (αφού αντιγράψεις τα αρχεία σου πχ στον υπολογιστή της δουλειάς) να του κάνεις ένα format (του  USB stick) με το HP USB Storage Format Tool (freeware είναι) και μετά, αφού ξανα-αντιγράψεις τα αρχεία σου, να δεις αν τα βλέπει πλέον και στον δικό σου...

Φαίνεται κανονικά σαν αφαιρούμενος δίσκος. Μπαίνω μέσα και εμφανίζεται ως κενός. Τον έχω scanαρει με το NOD32 και έχω καθαρίσει το USB. Παλαιότερες φορές, και αφού καθάριζα το USB, τα αρχεία τα εμφάνιζα, αφού έκανα επιλογή "εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων" . Τώρα ούτε αυτό γίνετε.

http://postimg.org/image/awv14nb77/ Ιδιότητες του USB και

http://postimg.org/image/ij17jpptx/  Το USB αφού το ανοίγω

Δημοσ.

Όλα θα έλεγα συνηγορούν στο ότι το λειτουργικό σου έχει κάποιο θέμα. Επειδή δεν κατάλαβα αν έχεις σκανάρει τον C: , σε περίπτωση που δεν το έχεις κάνει, κάνε το. Με το NOD που είπες, αλλά τρέξε και τουλάχιστον το Malware Bytes που είπα.

Υπάρχει πάντως το ενδεχόμενο να είναι κάποιο "περίεργο" malware (κάποιο rootkit ξερωγω), που να μην εντοπίζεται από τα συνήθη antivirus και antimalware προγράμματα, και γενικώς να σου βγάλει την πίστη ένα τόσο απλό ζήτημα. (Ουκ ολίγες φορές έχω οδηγηθεί σε...επανεγκατάσταση λειτουργικού, για ψιλοσαχλαμάρες που παρά τον τάδε κόπο δεν έχουν λυθεί, με συμπέρασμα ότι μια επαναγκατάσταση -με όλες τις "συνέπειές" της- θα είναι στην τελική λιγότερος κόπος και σίγουρη "λύση"...).

Κάνε επίσης και έναν καθαρισμό δίσκου και μητρώου με το CCleaner, μπας και.

Tέλος, αν έχεις ενεργοποιημένη την επαναφορά συστήματος και το πρόβλημα είναι πρόσφατο, δες αν υπάρχει κάποιο πρότερο σημείο επαναφοράς στο οποίο μπορείς να δοκιμάσεις να γυρίσεις, μήπως και εκεί είναι οκ η κατάσταση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...