Uberalles_gr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Καλημέρα και καλή εβδομάδα παιδιά, λοιπόν κατάφερα να την πείσω να βάλω κεραία στο μπαλκόνι μου και θα κάνω τρύπα εντέλει για να περάσω τα καλώδια. Έχω 2 απορίες : α) Δεν θα ήταν καλύτερα να την βάλω πάνω στην ταράτσα από να την βάλω έξω στο μπαλκόνι μου; (μένω ισόγειο) β) Ποια κεραία να πάρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HamerZ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Λογικά καλύτερο είναι να την βάλεις στην ταράτσα και να τραβήξεις καλώδιο μέχρι κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 ...επίσης λογικό είναι να ρωτήσεις τεχνικό για ποιά ακριβώς κεραία είναι η κατάλληλη για την περιοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Και εμένα λογικό μου φαίνεται να την βάλω στην ταράτσα (δεν θα έχω και τον φόβο να μην μου την πάρουνε) Τι σχέση έχει η περιοχή; Τι εννοείς washcloud; Όσν αφορά την τιμή είδα πριν ότι ένα φίλος πρότεινε μία κεραία που κάνει 10 ευρώ. Τόσο πάνε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Και εμένα λογικό μου φαίνεται να την βάλω στην ταράτσα (δεν θα έχω και τον φόβο να μην μου την πάρουνε) Τι σχέση έχει η περιοχή; Τι εννοείς washcloud; Όσν αφορά την τιμή είδα πριν ότι ένα φίλος πρότεινε μία κεραία που κάνει 10 ευρώ. Τόσο πάνε; Η σχέση που έχει το που θα την βάλεις και σε ποια περιοχή είσαι είναι αν έχεις ορατότητα με το σημείο εκπομπής και πόσο δυνατό είναι το σήμα όταν φτάσει σε εσένα. Για την τιμή όντος δεν έχει τόση μεγάλη σημασία η τιμή όσο το να διαλέξεις σωστό τύπο κεραίας για την ορατότητα/δύναμη σήματος που υπάρχουν στην περιοχή σου. Με λίγα λόγια αν έχεις ορατότητα βάζεις μια λογαριθμική κεραία που είναι κατευθυντική,πρέπει δηλαδή να την εστιάσεις στο σημείο εκπομπής με αρκετή ακρίβεια. Αν δεν υπάρχει ορατότητα βάζεις ένα πλέγμα που μπορεί να συσσωρεύσει σήμα από αντανακλάσεις για να έχεις ένα αποδεκτό αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Επομένως, καλύτερα είναι να ρωτήσω έναν τεχνικό της περιοχής όπως είπαν τα παιδιά πιο πάνω για να έχω καλύτερα αποτελέσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Επομένως, καλύτερα είναι να ρωτήσω έναν τεχνικό της περιοχής όπως είπαν τα παιδιά πιο πάνω για να έχω καλύτερα αποτελέσματα Την καλλίτερη δουλειά θα κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Έλφη με εκπλήσεις. Δεν σε περίμενα με μουστάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Συννεφάκι,μόνο στην φώτο του βιογραφικού μου είμαι με μουστάκι,μου είπαν ότι με κάνει να φαίνομαι ποιο φερέγγυος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.