Προς το περιεχόμενο

Thomson 585 v7 ως repeater (με Ethernet)????

sculper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Σε μία μονοκατοικία υπάρχει ένα HUAWEI (ECHOLIFE hg520C), που είναι συνδεδεμένο με conn-x. Σε μία Ethernet του Huawei σύνδεσα ένα Thomson και το έβαλα σε άλλο όροφο. Το πρόβλημά μου είναι ότι παρόλο που έβαλα καλώδιο ΔΕΝ λειτουργεί καλά. Μου βγάζει πολλές φορές ότι το Thomson προσπαθεί να συνδεθεί με dsl γραμμή, αλλά μάταια φυσικά. Αποτέλεσμα είναι να μην λειτουργεί καλά και το huawaei όταν υπάρχει αυτό το θέμα. Στο Thomson έχω περάσει το τελευταίο firmware από http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Firmwares/ (που έχει και το logo της Forthenet). Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στο Thomson για να δουλέψει σωστά ως repeater? Επαναλαμβάνω ότι το συνέδεσα με Ethernet για να μην έχω πρόβλημα.

Έχετε κάποια λύση στις ρυθμίσεις.???

Σας ευχαριστώ πολύ!

Υ.Γ. Στην αρχή το Thomson ήταν το ενεργό πάνω στο dsl κύκλωμα και φόραγε κάποιο 7… firmware και το huawaei ήταν ο repeater και όλα δούλευαν ρολόι. Όταν αποφάσισα να κάνω αναβάθμιση (αρχικά από http://www.conn-x.gr/uploads/HELP_FILES/UPGRADES/SpeedTouch_585v7_PSTN_upgrade_wizard_R4421_290509.zip ) άρχισαν τα προβλήματα. Το Thomson δεν έδινε ip στο huawai κτλ (βέβαια και εκεί δεν είχα κάνει κάποια ιδιαίτερη σύνδεση). Πίστευα ότι απλά βάζοντας το Ethernet τα router θα «καταλάβουν» το ένα το άλλο.

Δημοσ.

εχουμε και λεμε

αν το Huawei εχει Ip 192.168.1.1 τοτε το Thomson το αφινεις εκει που ειναι στο 192.168.1.254.

πρεπει να εχουν διαφορετικη Ip μεταξυ τους στο τελευταιο νουμερο.β.στο Thomson εννοειται οτι θα σου βγαλει οτι δεν βρισκει γραμμη dsl διοτι την γραμμη dsl την εχεις στο αλλο ρουτερ αλλα αυτο δεν μας επηρεαζει.απλα μην ξεχασεις το βασικο να κλεισεις τον dhcp στο Thomson.αν δεν τον κλεισεις καποιες στιγμες το pc σου θα παρει ip απο το thomson και οχι απο το Huawei και θα εχεις προβλημα.δεν γινεται να εχεις 2 dhcp.κατα τα αλλα δεν χρειαζεται να πειραξεις τιποτε αλλο στο thomson.και θα παιξει μια χαρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...