Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Κατέβασα τον νέο VLC player και είδα ότι έχει ένα πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό, το Direct3D Desktop mode, που μπορείς να προβάλλεις το βίντεο σου στην επιφάνεια εργασίας. Δυστυχώς δεν έχω μπορέσει να το κάνω να είναι μόνιμα επιλεγμένο. Υπάρχει κανένας τρόπος;
rafail1994 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Ναι γίνεται θα βάλεις να παίζει το video η ταινία που θέλεις θα κάνεις δεξή κλικ επάνω στην ταινία θα πας βίντεο και μετά θα πατήσεις το direct wallpaper
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δυστυχώς δεν το κάνει. Μόνη περίπτωση να έχω βίντεο στο desktop είναι επιλέγοντας το Direct3D Desktop mode, αφού έχει αρχίσει να παίζει το βίντεο. Όταν βγω από τον VLC ξετσεκάρεται μόνο του. Το θέμα είναι να έχω μόνιμη αναπαραγωγή στο desktop σε όποιο βίντεο ανοίγω. Εχω windows 7 x86.
Michaels_V2 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 καλησπερα εχω μια ερωτηση για να ακουω ψηφιακα ειτε απο ταινιες ειτε απο μουισκη τη επιλογες πρπεπει να κανω στην τελευταια εκδοση του vlc?
micos000 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δυστυχώς δεν το κάνει. Μόνη περίπτωση να έχω βίντεο στο desktop είναι επιλέγοντας το Direct3D Desktop mode, αφού έχει αρχίσει να παίζει το βίντεο. Όταν βγω από τον VLC ξετσεκάρεται μόνο του. Το θέμα είναι να έχω μόνιμη αναπαραγωγή στο desktop σε όποιο βίντεο ανοίγω. Εχω windows 7 x86. Πήγαινε Tools->Options επέλεξε All αντί για Simple και μετά Video->Output modules->Direct 3D και τσεκάρισε Enable Desktop Mode.
Michaels_V2 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 μηπως καμια απαντηση στην δικια μου ερωτηση?
micos000 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Εγώ δεν κατάλαβα τι εννοείς 'ψηφιακά'. Θέλεις να συνδέσεις οπτική ίνα στα logitech και να ακούς μουσική έτσι; Πήγαινε Tools->Options και εμφάνισε όλες τις επιλογές (κάτω αριστερά στο παράθυρο) και μετά πήγαινε Audio->Audio modules->Directx ή Waveout. Επέλεξε από την λίστα την ψηφιακή σου έξοδο. Μετά πάτα πίσω στο Audio module και επέλεξε το module στο οποίο έχεις αντιστοιχήσει την ψηφιακή έξοδο. Αν δηλαδή όρισες στο waveout θα επιλέξεις το waveout σαν audio module. Πάτα Save, κλείσε το vlc και ξεκίνησε το πάλι. Ότι αλλαγές κάνεις πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση στο πρόγραμμα για να λειτουργήσουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.