Προς το περιεχόμενο

The Hole

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The Hole

MV5BMTQ1MTI4MzUxNV5BMl5BanBnXkFtZTcwODE1OTY4Mw_V1_SX214_CR00214314_.jpg

A pair of brothers stumble upon a mysterious hole in their basement that leads to the darkest corridors of their fears and nightmares.

IMDB:6.1

Πριν βάλω να τη δω, είχα έτοιμη την επόμενη, πιστεύοντας ότι θα είναι πατάτα.

Σαν θριλεράκι ήταν αρκετά καλό κατά τη γνώμη μου. Όχι κάτι το ιδιαίτερο, ούτε ταινία για OSCAR.

Μία ταινία για να περάσει η ώρα με τη παρέα ευχάριστα.

Είχε επιρροές από αρκετά γνωστά πετυχημένα κλασσικά θρίλερ. Επίσης πολύ ωραία σκηνικά.

Αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ και το βρήκα πολύ πρωτότυπο, έξυπνο και άριστα σκηνοθετημένο ήταν όταν...

τα παιδιά φοβόντουσαν έβλεπαν τα πάντα μεγαλύτερα και παραμορφωμένα.

Όταν είμαστε μικροί βλέπουμε τα πάντα γύρω μας μεγαλύτερα και σε στιγμές έντασης παραμορφωμένα και τρομακτικά.

Γενικότερα το πέρασε αυτό πολύ καλά μπορώ να πω.

Εσάς πως σας φάνηκε η ταινία?

Δημοσ.

Δεν ειχα σκοπο να τη δω μονος μου δεδομενου οτι ειναι horror σε... οικογενειακο υφος και αυτα δυσκολα κανουν τη δουλεια τους για οσους εχουν συνηθισει στις ταινιες του ειδους (οπως εγω) αλλα το ειδα πριν καποιες βδομαδες με τον 13χρονο αδερφο μου (ο οποιος εκλασε μεντες) και ηταν οπως το περιμενα. Οχι τιποτα ιδιαιτερο, light αλλα ικανοποιητικο, με μια σεβαστη ξεκαθαρη απο ενα σημειο και μετα δομη, αξιοπρεπη εφε και καποιες σχεδον τρομακτικες σκηνες.

6/10 θα του εβαζα.

Αυτο που μου αρεσε πραγματικα και δε το περιμενα, στο οποιο πιστευω θα μπορουσε και μια ολοκληρη horror ταινια να βασιστει (οχι family φαση) ηταν

ο τελευταιος φοβος, με τον πατερα των παιδιων

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...