Προς το περιεχόμενο

i7 + Mobo + Ram

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να κάνω μία αναβάθμιση στο PC μου και με τα πράγματα που φοράω, CPU + Mobo + Ram αγοράζοντας psu + vga + κουτί + DVD + HDD, να κάνω ένα δεύτερο PC αντί να αγοράσω Laptop.

Αν και το Socket 1366, θα καταργηθεί εντός του 2011.

Τίποτα δεν έχω αποκλείσει, απλά είμαι σε σκέψεις.

CPU

Για CPU θα έλεγα τον 920, αλλά και ο 950 είναι περίπου στα ίδια λεφτά. Φαντάζομαι με το νερό να δουλεύει 24/7 στα 4Ghz.

Mobo

Από μητρική μου φαίνεται καλή λύση για τα χρήματα της αυτή της ASUS.

Γνωρίζει κάποιος αν και πόσο κλοκάρει?

Παρόλο που δεν με ενδιαφέρει το CF/SLI, θα με ενδιέφερε να ξέρω αν υποστηρίζει η όχι. Στη σελίδα λέει μόνο για CF, δεν εννοείται ότι το X58 κάνει και SLI? Είναι πράγματι χ16 η PCI Express?

RAM

Πολύ καλή τιμή έχουν οι Value Kingston.

Λίγα λεφτά παραπάνω έχουν οι Hyperx.

Ποια είναι η γνώμη σας?

Ευχαριστώ. :-)

Δημοσ.

Η συγκεκριμενη μητρικη της Asus δεν ειναι τοσο καλη για overclocking.Οσο καλυτερη και επομενως ακριβοτερη η μητρικη τοσο μεγαλυτερο και κυριως σταθεροτερο το overclocking με τους i7.

Σχετικα με την ram μαλλον κανεις πλακιτσα.Για overclocking πας σε καλες και ακριβες μνημες 1600 τουλαχιστον και οχι σε φτηνιαρες 1333.Δεν θα αντεξουν αυτες.Επομενως οι HyperX που αναφερεις σαν εναλλακτικη επιλογη,ειναι η μονη επιλογη που ταιριαζει.

Γενικα φιλε Heat οταν θελεις overclocking να εχεις υποψη σου,ειδικα για intel,οτι το καλο cpu,πρεπει παντα να συνοδευεται απο εξισου καλη μητρικη και ram.Και αυτα στοιχιζουν.

Σχετικα με τα 2 cpu και ποιο να διαλεξεις,δεν υπαρχει τρομερη διαφορα,ο 950 σιγουρα συμφερει σε αυτην την τιμη αλλα στο overclocking θα σου ζεσταινεται περισσοτερο,που σημαινει οτι θα τα ριξεις σε ακριβη ψυκτρα και θα ανεβει ακομη ψηλοτερα το μπατζετ.

Προσωπικα δεν θα τα εριχνα σε τοσο ακριβα ,αλλα παλια πια πραγματα.Λιγο υπομονη και θα αγοραζα Sandy που η ιδια η intel ισχυριζεται οτι θα ειναι μεχρι και μιαμισι φορες ταχυτερα cpu.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...