million_voices Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 αυτο http://www.honda-motorcycles.gr/inner2.cfm?menu_id=2&moto_id=5&model_id=215&model_year=2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Νομιζω πως ειναι καλυτερα να πεις οτι εισαι ναυλωμενος με τις μηχανες και οχι να μιλας ετσι απαξιωτικα και χωριατικα.Αναρωτιεμαι αν καταλαβες τι εγραψα πραγματικα. Δεν είμαι. Και δεν έχω καν μηχανή. Για να εξηγηθω εγραψα οτι μεχρι 50cc ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ (οχι πως με το 50ρακι δεν κινδυνευεις αλλα σε προστατευει το οτι δεν μπορει να τρεξει και οχι αν εχει φρενα DVD και διαφορα αλλα που εγραψες ( τωρα αν πεσεις με μεγιστη ταχυτητα 50 - 60χιλ οι πιθανοτητες να παθεις κατι αρκετα σοβαρο ειναι σαφεστατα μικροτερες απο το να πεσεις με την R1 και να χτυπησεις σοβαρα η να την κανεις για αλλο πλανητη ( γιατι απλουστατα σχεδον ποτε δεν θα εχεις ταχυτητα 50-60 χιλ αλλα 100 και βαααααααααααααλλλλλλλλλεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ) .... WAKE UP !!! ) Η R1 δεν γκαζώνει μόνη της. Εσύ αναλαμβάνεις. Δεν κάνει κάτι «μαγικό» ώστε να λες ότι δεν θα πηγαίνεις με 50-60 με αυτήν. Εσύ την ελέγχεις. Τώρα, σίγουρα αν πέσεις με την ίδια ταχύτητα από ένα παπάκι και μία μεγάλη μηχανή, με το παπάκι θα είσαι πιο τυχερός (λόγω βάρους κυρίως). Από την άλλη όμως, το να πέσεις με το παπάκι είναι πάρα πολύ πιο εύκολο. Τους λόγους τους έγραψα πριν. Πιο εύκολα θα φύγεις σε μια στροφή, πιο εύκολα μια λακούβα θα σε στείλε πάνω σε θάμνο. Μόνο μην συγκρίνεις διαφορετικές ταχύτητες, δεν έχει νόημα. Πλακα μου κανεις βρε φιλε ποιος λογικος ανθρωπος ( εννοω τον μη ναυλωμενο με τις μηχανες ) θα αγοραζε R1 για να πηγαινει στο super market πας καλα ?Ολοι την αγοραζουν για την ταχυτητα και την ομορφια της και μονο( και αλλοι για να το παιζουν μαγκες εξω απο τα cafe ). Συμφωνώ, τέτοιες μηχανές δεν τις αγοράζεις για το super market. Άμα είσαι καυ***ένος με την ταχύτητα, πάρε την μηχανή σου και πήγαινε σε μια πίστα να τη σκίσεις. Όταν το κάνεις στο δρόμο δεν σου φταίει η μηχανή για ότι θα προκύψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.