injen Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 γεια σας παιδες, μπορειτε να με βοηθησετε να ανεβασω λιγο την cpu μου? μητρικη : asus P5Q Deluxe memory : Adata 4-4-4-12 800mhz Vga : asus GTX 275 εριξα μια προχειρη ματια στο bios και απ οτι ειδα εχω το ταβανι στο multiplier 9.0χ οποτε μαλλον θα παιξω με FSB? Υπ'οψιν οτι, οτι κανω θελω να το κανω με το stock cooler και αν πραγματικα αξιζει να παρω και μια ψυκτρα!!! Ευχαριστω προκαταβολικα παιδια!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavlamemos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Αν εχεις την μαμα ψυκτρα τοτε (επειδη την θεωρω χαλια-προσωπικη αποψη) τοτε πριν ξεκινησεις πρεπει να παρεις μια γιατι αλλιως δεν θα πας πολυ μακρυα. Αντε μεχρι 3,3 βαρια.μετα απο κει θα εχεις προβλημα με την θερμοκρασια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
injen Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Οκ φιλε μου θα παρω μια,τι να ξεκινησω να πειραζω; Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavlamemos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Θα ανεβαζεις fsb σιγα σιγα ας πουμε κατα 10 και θα ελεγχεις κατα ποσο ειναι σταθερο το pc με στοκ ρευματα.θα πρεπει να κοιτας και τις θερμοκρασιες σου να μην ξεφυγουν σε μεγαλο βαθμο.θα σου προτεινα να μην πανε πανω απο 60 βαθμους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
injen Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Σε idle? Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavlamemos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Σε full με occt. Μπορεις εξ αρχης να ανεβασεις το ρευμα στις μνημες στο μεγιστο δυνατο που σου επιτρεπει ο κατασκευαστης.Δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Τι VID έχεις; Τι Revision είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Ερώτηση: Πως ξέρουμε το Full Load ενός CPU ή GPU? Από τη στιγμή που το Prime95 είναι πιο βαρύ από το OCCT και το Intel Burn Test πιο βαρύ και από τα δύο, γιατί δεν χρησιμοποιούμε Intel Burn Test? Στο μέλλον μπορεί να υπάρξει κάποιο πρόγραμμα που να στρεσάρει ακόμα πιο πολύ... Άρα πότε μιλάμε για Full Load? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
injen Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Τι VID έχεις; Τι Revision είναι; Μμμ θα σε γελασω αδερφε,δεν το εχω κοιταξει καθολου Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
injen Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Σε full με occt. Μπορεις εξ αρχης να ανεβασεις το ρευμα στις μνημες στο μεγιστο δυνατο που σου επιτρεπει ο κατασκευαστης.Δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Οκ,τωρα σε stock συχνοτητα εχω 27 βαθμους idle,αρκετα δροσερος νομιζω ετσι;θα κατεβασω ενα stress test και θα δω μεχρι που φτανει να εχω μια ιδεα,επισης οι μνημες πανε μεχρι 2.10 volt. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavlamemos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Από τη στιγμή που το Prime95 είναι πιο βαρύ από το OCCT και το Intel Burn Test πιο βαρύ και από τα δύο, γιατί δεν χρησιμοποιούμε Intel Burn Test? Το occt στηριζεται στο intel burn test οποτε ειναι και αυτο βαρυ εξισου με το intel. Οσων αφορα τους 27 βαθμους ναι ειναι λιγοι μεν αλλα idle και stock.Μολις ζοριστει με τα παραπανω τεστ τοτε η 35αρα+ ειναι σχεδον σιγουρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Μια και είναι ontopic, να ρωτήσω κι εγώ. Έχω έναν 8400 C0. Αυτή τη στιγμή δουλεύει στα 3,6 με 1,1875ν. Σε full load ο θερμότερος πυρήνας είναι στους 51 βαθμούς (καμία διαφορά θερμοκρασίας σε σχέση με αυτήν που είχε με μανίσια ρολόγια και τάση). Είναι σταθερότατος, έχει δοκιμαστεί με intel burn test, Prime95 & Starcraft 2 . Ψύχεται από μία Hyper TX. Σκέφτομαι να τον πάω προς τα 4. Με τι τάση περίπου να δοκιμάσω να τον ξεκινήσω για εκεί πάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Κάθε κομμάτι συμπεριφέρεται διαφορετικά, μπορείς να εφαρμόσεις αρχικά αρκετή και μετά ν' αρχίσεις να κατεβαίνεις, με την προϋπόθεση ότι είσαι σταθερός βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Ναι προφανώς το καθένα είναι διαφορετικό. Κάτι σαν μέσο όρο λέω, π.χ ας πούμε 1.3v είναι αρκετή ή μιλάς για παραπάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, δυστυχώς. Ο δικός μου C0 απαιτούσε 1.376V για τα 450*9. Ο Ε0 που έχω τώρα απαιτεί 1.175V για την ίδια συχνότητα, όσο είναι το VID του δηλαδή. Μπορείς να εφαρμόσεις 1.3V αρχικά και αν είναι σταθερός, αρχίζεις να τη μειώνεις. Όχι πάνω από 1.4V (στο cpu-z) όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.