HaI9000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 ΖΩΑ! Πριν απο λιγο πρεπει να εβαλαν αυτη τη ρυθμιση. Οταν πηγαινες εως τωρα να γραψεις κατι πχ Photoshop cs5, τοτε αν ειχες την επιλογη "Να παρέχονται προβλέψιμα ερωτήματα στο πλαίσιο αναζήτησης." τοτε σε καθε γραμμα που πληκτρολογεις πχ Phot σου παρεχει μια λιστα με τα πιθανα πραγματα που ψαχνεις, ενω αν ειχες την επιλογη "Να μην παρέχονται προβλέψιμα ερωτήματα στο πλαίσιο αναζήτησης." οπως την ειχα εγω τοτε σου εμφανιζονταν με καθε γραμμα που πληκτρολογεις μονο μια λιστα με τα πραγματα που ειχες ψαξει στο παρελθον. Και για εμενα το τελευταιο ειναι και η στανταρντ επιλογη και μου ειναι ΠΟΛΥ χρησιμη. Πχ αν ειχα καποιο προγραμμα χρησιμο που ειχα κατεβασει και το ειχα ψαξει μεσω GOOGLE και το ξεχασα πως το λενε, αν θελω να το θυμηθω απλως παω εκει και το βρισκω ευκολα. Πλεον(εδω και καποια λεπτα οπως διαπιστωσα) μονο αν μπαινεις στο GOOGLE ΧΩΡΙΣ να εισαι συνδεδεμενος με καποιον λογαριασμο σου δινεται αυτη η δυνατοτητα. Γιατι αν εισαι συνδεδεμενος δεν σου δινεται! Οποτε πλεον οταν μπαινω στο GMAIL να δω τα email μου και μετα παω στο GOOGLE πρεπει να αποσυνδεομαι για να εχω την επιθυμητη λειτουργια. GOOGLE SUCKS!! Ελπιζω να το διορθωσουν. BTW ξερω για το http://www.google.com/history και πραγματι φοβερο και ουαου κλπ, αλλά αλλο το ενα αλλο το αλλο, εγω μιλαω για αλλο πραγμα. Γιατι να πειραξουν μια τοσο χρησιμη λειτουργια?????????
TheELF Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Ψάχνε με το Bing εσύ τη να σου πω,τσάμπα είναι και δεν σε αναγκάζει κανείς,εγώ τους φιλάω τον κώλο για αυτά που μου προσφέρουν χωρίς να δώσω ΜΙΑ.
Evilsmile Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 ασε που το ασπρο background της ξοδευει πολυ ρευμα! go blackle
HaI9000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Εδώ μια χαρά δουλεύει. Αληθεια? Οταν εισαι συνδεδεμενος, με καποιο ονομα δηλαδη οχι απλος χρηστης, και μπεις στις ρυθμισεις αναζητησης τι επιλογες εχει κατω κατω? Δεν λεει? Google Instant: •Χρήση Google Instant — εμφάνιση προβλέψεων και αποτελεσμάτων καθώς πληκτρολογείτε •Να μην χρησιμοποιείται το Google Instant Σε εμενα λεει αυτο, ενω ως αποσυνδεμενος λεει στην θεση του παραπανω: Αυτόματη συμπλήρωση: •Να παρέχονται προβλέψιμα ερωτήματα στο πλαίσιο αναζήτησης. •Να μην παρέχονται προβλέψιμα ερωτήματα στο πλαίσιο αναζήτησης. Ολα αυτα στο google.gr και οχι στο google.com
karmen1983 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 βρε παίδες και εμένα μια χαρά δουλεύει edit: Ασε που σε μπέρδεψα και με τον admin:lol:
HaI9000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Ψάχνε με το Bing εσύ τη να σου πω,τσάμπα είναι και δεν σε αναγκάζει κανείς,εγώ τους φιλάω τον κώλο για αυτά που μου προσφέρουν χωρίς να δώσω ΜΙΑ. OK "as is", but still.... Γιαι κατι που δουλευει καλα να αφαιρειται ως επιλογη? Και μαλιστα οταν οι αποσυνδεμενοι χρηστες εχουν την επιλογη! Λαθος κινηση for sure.
CROM271 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Πω πω πρεπει να τα πηρες πολυ ασχημα για να γραφτεις στο insomnia μονο για αυτο:eek:
HaI9000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 βρε παίδες και εμένα μια χαρά δουλεύει Οταν εισαι συνδεδεμενος, με καποιο ονομα δηλαδη και οχι απλος χρηστης, και μπεις στις ρυθμισεις αναζητησης τι επιλογες εχει κατω κατω? "Google Instant" ή "Αυτόματη συμπλήρωση"?
headbanger Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 εχω μια υποψία ότι δεν είναι ο λογαριασμός του γνωστού HAL moder? ύποπτο?
HaI9000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 εχω μια υποψία ότι δεν είναι ο λογαριασμός του γνωστού HAL moder? ύποπτο? Χαχα. Προφανως και δεν ειναι. Γιατι υποπτο?
firewalker Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 ασε που το ασπρο background της ξοδευει πολυ ρευμα!go blackle Δεν είναι τόσο απλό. Αληθεια?Οταν εισαι συνδεδεμενος, με καποιο ονομα δηλαδη οχι απλος χρηστης, και μπεις στις ρυθμισεις αναζητησης τι επιλογες εχει κατω κατω? Δεν λεει? Google Instant: •Χρήση Google Instant — εμφάνιση προβλέψεων και αποτελεσμάτων καθώς πληκτρολογείτε •Να μην χρησιμοποιείται το Google Instant Σε εμενα λεει αυτο, ενω ως αποσυνδεμενος λεει στην θεση του παραπανω: Αυτόματη συμπλήρωση: •Να παρέχονται προβλέψιμα ερωτήματα στο πλαίσιο αναζήτησης. •Να μην παρέχονται προβλέψιμα ερωτήματα στο πλαίσιο αναζήτησης. Ολα αυτα στο google.gr και οχι στο google.com Ναι, όλα μια χαρά. Και συνδεδεμένος και αποσυνδεδεμένος. Η επιλογή υπάρχει.
HaI9000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Ναι, όλα μια χαρά. Και συνδεδεμένος και αποσυνδεδεμένος. Η επιλογή υπάρχει. Χαχα στην περιπτωση αυτη εσυ εισαι ο θιγμενος γιατι εμενα μου δινει την δυνατοτητα του GOOGLE instant, οσο και αν το βρισκω παντελως αχρηστο ενω εσενα δεν στη δινει. Το ερωτημα ειναι ομως γιατι?! Τι στον @@@ο γινεται και υπαρχει αυτη η διαφοροποιηση και διαφορά μεταξυ των λογαριασμων μας? Μηπως μπαινεις απο το http://www.google.com ή μπαινεις κανονικα απο το http://www.google.gr?
Evilsmile Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δεν είναι τόσο απλό. σαρκαστικο ηταν το σχολιο
Dark_son20 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 ασε που το ασπρο background της ξοδευει πολυ ρευμα!go blackle δεν ισχύει στις TFT. το αντίθετο κιόλας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.