stratigos24 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Τρέξε ένα απλό OCCT για κανα 15λεπτο να δούμε πού φτάνει. Σε 4 λεπτα τελειωνει το 10λεπτο που θα το αφησω και ανεβαζω screenshot! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Λοιπον το εβαλα τεστ μια ωρα και το αφησα ενα 10λεπτο και διχνει αυτα: Link Καλα ειναι λοιπον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Για stock clocks μια χαρά είσαι, αν κλοκάρεις θα δούμε πώς θα τα πάει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Για stock clocks μια χαρά είσαι, αν κλοκάρεις θα δούμε πώς θα τα πάει.. Θα μπορουσε να ειναι και πιο κατω η θερμοκρασια? Mπορω να κανω oc στον επεξεργαστη με αυτο το προγραμμα? Περιπου στα 3,2 με 3,4 ηθελα να τον παω! Να δουμε και τι θερμοκρασιες θα εχω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Overclocking μόνο από BIOS προτείνεται. Νομίζω πως τα 3.8GHz τα έχεις, για παραπάνω δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι και τι κόστος θα έχει (από άποψη τάσης και εκλυόμενης θερμότητας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Overclocking μόνο από BIOS προτείνεται. Νομίζω πως τα 3.8GHz τα έχεις, για παραπάνω δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι και τι κόστος θα έχει (από άποψη τάσης και εκλυόμενης θερμότητας). Καταλαβα! Βασικα για να ειμαι safe θελω μεχρι 3,4 το πολυ. Ξερεις πως μπορω να το κανω μεσα απο bios? Ειναι δυσκολο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.