Προς το περιεχόμενο

paypal payments pro απορία

polaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα, γνωστός μου θέλει να φτιάξει ένα eshop μικρό που να δέχεται παραγγελίες για προιόντα τα οποια θα στελνει με ελτα.

Επειδη δεν θέλει ο χρηστης να φευγει απτο site του για να πληρωσει μεσω paypal, με ρωτησε πως γινεται αυτο και απ'οσο ξερω γινεται με το Paypal payments Pro.

Σ'αυτη τη σελίδα όμως μπερδευει λιγο το θεμα του κοστους

https://merchant.paypal.com/cgi-bin/marketingweb?cmd=_render-content&content_ID=merchant/wp_pro

και συγκεκριμένα το εξής κομμάτι που το βρισκουμε στο tab του Pricing:

"The pricing table above applies to domestic payments in US dollars. There's an additional 2.5% charge for any currency conversion and a 1% charge to receive payments from another country."

Τί έννοει ο ποιητής??? Οτι ο φίλος μου θα χρεώνεται 2,9% του κάθε transaction + 0,30$ ανά transaction + 2,5% για το currency conversion + 1% για να δέχεται χρήματα απο αλλη χώρα??

Το site θα ειναι στην ελλαδα και ολα θα γινονται σε ευρώ... Ούτε currency transaction θα υπάρχει αλλά ούτε και θα δέχεται χρήματα από άλλη χώρα. Το θέμα είναι αν το paypal θεωρεί τη "μητρική" χώρα τη χωρα στην οποια έφτιαξες paypal account, ή αν όντως όλα περνάνε μέσω αμερικής..

Έχει κανεις κάποιο παράδειγμα συγκεκριμένα με paypal PRO?

Γιατί με κανονικό paypal έχω και εγώ αλλά δε μας κάνει...

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

To pro δεν δουλευει στην Έλλαδα...

Καλύτερα να ρωτήσει καμία ελληνική τράπεζα που δίνουν μάλιστα δωρεάν vPOS

και ...ζητάνε μόνο ένα μικρό ποσοστό (κάπου στο 2% αναλόγως τζίρου)

Alpha, Πειραιώς, Eurobank έχουν τέτοια συστηματα.

Alpha μάλιστα (Alpha e-pay) συνεργάζεται με το First Data http://www.firstdata.com/en_gr/home

οπότε θα βρει και ευκολα Module ή μπορεί να φτιαχτεί εύκολα με το API τους.

Δημοσ.

Α δεν ηξερα οτι δεν υπαρχει το Pro, παντως εχω αγοράσει απο eshops που δεν αναγκάζεσαι να φυγεις απτη σελίδα τους. Δηλαδή φεύγεις μεν, αλλά στο αριστερό μερος έχεις το κόστος της αγοράς που θα κάνεις, και στο δεξί έχεις να βάλεις username & pass του paypal. Μόλις τελειώσεις με την πληρωμή,σε πηγαίνει αυτόματα στη σελίδα που ήσουν. Ποιά υπηρεσία του Paypal είναι αυτή?

Για τράπεζα εννοείται ότι θα παίξει έτσι, απλά καλό είναι πιστεύω να υπάρχουν 2 τρόποι γιατι υπάρχουν πολλοί (πχ εγώ) που εμπιστεύονται το paypal και το προτιμάνε.

Για Πειραιώς είχα ακούσει κάποτε ότι θέλει 2 βδομάδες για να στο εγκρίνει, οι άλλες έιναι πιο γρηγορες?

---------- Post added at 01:07 ---------- Previous post was at 01:06 ----------

Μηπως του paypal αυτο που λέω λέγεται express checkout?

https://merchant.paypal.com/cgi-bin/marketingweb?cmd=_render-content&content_ID=merchant/express_checkout

Δημοσ.

Αυτό που λες -αν κατάλαβα σωστά- το κάνει το API του PayPal.

Απλός λογαριασμός paypal.

Στέλνεις στη φόρμα τι θα εμφανίζει όπως επίσης το return_url να σε γυρνάει

πίσω στη σελίδα που θες (και το ανάλογο callback url για να καταλάβει το e-shop οτι η χρέωση απέτυχε/πέτυχε).

Εκτός αν είναι iframe και κοροιδευόμαστε :o :-)

To PayPal Pro χρεώνει απευθείας πιστωτικές κάρτες μέσα σε φόρμα

του site (δεν φεύγεις κοινώς καθολου), δεν εμφανίζεται πουθενά PayPal εκτός

αν δηλώσεις πάλι στο Api κάποιος να μπορει να πληρώσει ΚΑΙ με PayPal account.

Υπάρχουν και άλλες λύσεις για να χρεώνεις απευθείας κάρτες

(βλέπε Moneybookers, WorldPay, Authorize.net κ.ο.κ) αλλά κατα τη ταπεινή μου άποψη προτιμώ να εμπιστευτώ μια τοπική τράπεζα και τα χρήματα να είναι διαθέσιμα σε κάποιον λογαριασμό μου στη τράπεζα αυτή παρά να κόβουν βόλτες στο εξωτερικό και να έχω όρους και όρια για το πόσα και κάθε πόσο να μπορώ να μεταφέρω σε λογαριασμούς εδώ Ελλάδα...

Δημοσ.

Για να μην φεύγει από το ηλεκτρονικό κατάστημα ένας πελάτης όταν πληρώνει με πιστωτική (δηλαδή για να μην υπάρχει redirection) πρέπει το κατάστημα να είναι pci compliant, για το οποίο "εξετάζεται" κάθε χρόνο και είναι πάρα πολύ ακριβό.

Δημοσ.

Για να μην φεύγει από το ηλεκτρονικό κατάστημα ένας πελάτης όταν πληρώνει με πιστωτική (δηλαδή για να μην υπάρχει redirection) πρέπει το κατάστημα να είναι pci compliant, για το οποίο "εξετάζεται" κάθε χρόνο και είναι πάρα πολύ ακριβό.

Άσχετο αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ με το paypal. Άδραξα την ευκαιρία από το ποστ και κοιταξα για κανα tutorial. Βρίκα αυτό, αλλά για να πως την αλήθεια λίγο το κοίταξα. Έχετε κάποιο καλό να μου προτείνετε;

Δημοσ.

Δεν με πειράζει να φεύγει όταν μπει η Ελληνική τράπεζα στη μέση, τις ελληνικες τις εμπιστευονται ολοι. Το θέμα ειναι με το paypal να ήταν όσο πιο smooth γίνεται.

Αυτό γίνεται μόνο με το paypal express checkout ε?

Δημοσ.

Δεν με πειράζει να φεύγει όταν μπει η Ελληνική τράπεζα στη μέση, τις ελληνικες τις εμπιστευονται ολοι. Το θέμα ειναι με το paypal να ήταν όσο πιο smooth γίνεται.

Αυτό γίνεται μόνο με το paypal express checkout ε?

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το Paypal Website Payments Standard. Δουλεύει στην Ελλάδα, το έχω χρησιμοποιήσει. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...