Προς το περιεχόμενο

Toshiba ή Packard Bell?

justapstar7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Είμαι στην αναζήτηση νέου laptop το τελευταίο 15μερο.

Χαρακτηριστικά:

Χρήση: Για office-internet-chat=camera(μην γελάτε η κοπελιά σπουδάζει μακρυά,το msn βοηθάει)

και παιχνίδια επιπέδου Football Manager (για τα άλλα υπάρχει σταθερός&PS3).

Έχω και μια 47 full HD,δεν θα με χάλαγε να τα συνδέω με hdmi για καμια ταινιούλα απο τον σκληρό...

Θα είναι κυρίως σαν "σταθερός" αλλά θα μετακινείται κάθε εβδομάδα,καθώς πηγαίνω απο το ενα σπίτι στο άλλο,

αλλά μετακινούμαι και μέσα στα σπίτια(γι' αυτό&laptop &οχι σταθερό.)

Διάσταση οθόνης:17" το ιδανικό, 15,4" καλοδεχούμενη αλλά με μια καλή ανάλυση(ελέω μεγάλων φύλλων excel).

Ποσό:600€,καλοδεχούμενες όποιες προτάσεις υπερβαίνουν +50€ αλλά αξίζουν συζήτησης.

Στο δια ταύτα..

Έχω την δυνατότητα να αγοράσω απο το συγκεκριμένο site προϊόντα.

http://www.pixmania-pro.gr

Έχω ξεχωρίσει αυτά τα 2..

TOSHIBA L650-19W

http://www.pixmania-pro.gr/gr/gr/07621524/art/toshiba/l650-19w-%28%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7%29.html

PACKARD BELL EasyNote TX86-GO-035UK

http://www.pixmania-pro.gr/gr/gr/07769987/art/packard-bell/easynote-tx86-go-035uk-%28%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7%29.html

Ποίο θεωρείτε καλύτερο και γιατί?

Σε καποια reviews ,για να σας βοηθήσω το Toshiba έχει:

+ οθόνη,επιδόσεις

- ηχεία,κάμερα(chat που λέγαμε..)

Packard Bell:

+ επιδόσεις,διάρκεια μπαταρίας,όμορφη κατασκευή

- κάποια προβλήματα στο touch pad,αλλά μάλλον οφείλεται στο οτι οι χρήστες χρησιμοποιούσαν 2 δάχτυλα πάνω και σκάλωνε αυτό..

Κυρίως θέλω να με βοηθήσετε στις μικροδιαφορές όπως στο θέμα μνήμης &επεξεργαστή που το ΤOSHIBA είναι ναι μεν καλύτερο,

αλλά είναι τόσο αισθητά καλύτερο(?)&αν εχει δει κάποιος απο εσάς αν είναι τόσο χάλια η κάμερα του Toshiba ή είναι ανάξιο αναφοράς..

Σας ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις,ελπίζω να βγάλουμε γρήγορα άκρη,

γιατί φεύγουν γρήγορα απο αυτό το site κάποια κομμάτια.

Δημοσ.

http://www.shopcenter.gr/pegasus/products01/show00.php?code=309633&pcode=SHOW_PROD309633

---------- Προσθήκη στις 23:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:34 ----------

μπορεις ανετα να το χρεισημοποιησεις σαν desktop replacement με πολυ δυνατη καρτα γραφικων για gaming και να απολαμβανεις τις fullhd ταινιες στην 47οθονη,χωρις κανενα απολυτος προβλημα!!!

Δημοσ.

Απλά και όμορφα..

αυτό το λινκ παίζει να το έχετε κάνει σελιδοδείκτη,πρώτη πρόταση σε όλους είναι...

Αστειέυομαι φυσικά ,ευχαριστώ για την απάντηση..

Σε 17αρι γνωρίζουμε τπτ?

Δεν καίγομαι για αυτόνομη κάρτα γραφικών..

Δημοσ.

Στα 600ευρο με ι5 και 17αρα οθονη,ψαχνεις μονο σε αμερικη!!!

Και πιστεψε με,με 47αρα και fullhd η ενσωματομενη δεν ειναι και η καλυτερη λυση!

και η hd 5730m του Lenovo δεν ειναι απλα μια ανεξαρτητη καρτα γραφικων,αλλα μια απο τις πιο δυνατες που κυκλοφορουν στη Ελλαδα αυτη την στιγμη!

Δημοσ.

τα 2 που πρότεινα πάνε ασυζητητί?

μην κολλάμε στο θεμα 47αρας,οπως είπα υπάρχει το PS3 με blueray κιολας, να ανταπεξέλθει επάξια...

Δημοσ.

εχεις ι5-430 ,την hd 5730m,ελαφρη και πολυ κομψο λαπτοπ,με μολις 700ευρο!

Εσυ προτινεις το toshiba στα 600ευρο χωρις φπα=738 με τον ιδιο επεξεργαστη και με καρτα χαοτικα αδυναμη σε σχεση με την 5730!

---------- Προσθήκη στις 00:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:04 ----------

την ενσωματομενη του toshiba την εχει το lenovo σαν 2ρη εναλακτικη,για χαμηλοτερη καταναλοση!

---------- Προσθήκη στις 00:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:08 ----------

και κατι που ξεχασα να ρωτησω,πρεπει ντε και καλα να παρεις απο αυτο το καταστημα ή δεν σε νοιαζει?

---------- Προσθήκη στις 00:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:10 ----------

Απλά και όμορφα..

αυτό το λινκ παίζει να το έχετε κάνει σελιδοδείκτη,πρώτη πρόταση σε όλους είναι...

Αστειέυομαι φυσικά ,ευχαριστώ για την απάντηση..

Σε 17αρι γνωρίζουμε τπτ?

Δεν καίγομαι για αυτόνομη κάρτα γραφικών..

σε αντιθεση με τους αλλους,εγω το βλεπω απο κοντα,επιδει το εχει ο συγκατοικος μου!;)

και το πηρε 870ευρο!

Δημοσ.

Εκτορ7 συγνώμη για την μη διευκρίνηση..

αφορολόγητο θα το πάρω..

οσο βλέπεις+17 ευρω μεταφορικά.

τιποτα παραπάνω..

τώρα αλλάζει κάτι?

και φυσικά είναι ήδη στα υπο παρακολούθηση μηχανήματα το Λενοβο που λές στην "σκρουτζολίστα" μου..

Δημοσ.

http://www.pixmania.gr/gr/gr/06538106/art/dell/inspiron-n5010-(%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7).html

κοιτα με τα μεταφορικα που λες,κατι παιζεται με το συγκεκριμενο μαγαζι.πηγα και παρηγγειλα ενα απλο σετ ακουστικων και μου ηρθαν τα μεταφορικα 10ευρω.Υπολογιζω σε εσενα κανενα 35αρι να ερθει.Δεν νομιζω να ειναι πιο κατω.25ευρω εχω πληρωσει για να στειλω λαπτοπ με τα ΕΛΤΑ,φαντασου με την acs.

Επισης,εχεις δει τι παιζει με τις εγγυησεις?αυτη που θα σου δωσουν ειναι global?γιατι αν διαβασεις τους ορους και τις προυποθεσεις απο αυτο το μαγαζι λεει κατι τρελα(οπως πχ οτι αν παθει κατι το στελνεις με δικα σου εξοδα και ΜΕΤΑ,εφοσον εχει προβλημα σου πληρωνουν τα μεταφορικα.κατι τετοια τρελα ειχα διαβασει και εκανα πισω για ενα desktop χωρις ΦΠΑ.Φυσικα,αν εχει global εγγυηση φυσικα και ΥΠΕΡ συμφερει.

Τελος,εγω δεν θα διαλεγα to packard Bell.Δεν ξερω γιατι,αλλα δεν μου εχει κατσει καλα σαν μαρκα παροτι ειναι εμφανησιμα.ενα φιλος μου εχει ενα τετοιο και στο 5ο λεπτοπ το λαπτοπ γινεται φουρνος..στην κυριολεξια ομως.Πιανει 85-90 βαθμους και δεν λεει να κατεβει η θερμοκρασια.και δεν το εχει ουτε χρονο.Αφου καμια μερα θα κανουμε μπαρμπεκιου και λεμε αντι για ψηστιερα να εχουμε το λαπτοπ !! :-D

Δημοσ.

Τελικά πήρα το Dell xps 17 με i5 4GB κλπ κλπ..

Απο ebay(USA) 750€ με τα μεταφορικά.

Καινούριο.

Οταν έρθει με το καλό,σε 3-4 μέρες θα σας πώ και εντυπώσεις!!

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο που ασχοληθήκατε μαζί μου!!

Δημοσ.

Τελικά πήρα το Dell xps 17 με i5 4GB κλπ κλπ..

Απο ebay(USA) 750€ με τα μεταφορικά.

Καινούριο.

Οταν έρθει με το καλό,σε 3-4 μέρες θα σας πώ και εντυπώσεις!!

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο που ασχοληθήκατε μαζί μου!!

Με το τελωνειο εισαι οκ?

Για να μην τρεχεις να πληρωνεις 500αρα+!

Δημοσ.

Με το τελωνειο εισαι οκ?

Για να μην τρεχεις να πληρωνεις 500αρα+!

Αυτό περιμένω να δώ για να πώ εντυπώσεις.. :blink:

Με το ταχυδρομείο έρχεται(USPS->ΕΛΤΑ) με GIFT ταμπελάκι,

αλλά μην σας πώ ψέματα το τι με περιμένει δεν είμαι100% σίγουρος..

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση,να μην γλιτωσεις απο το ΦΠΑ.

Ελπιζω ομως να παν ολα καλα,γιατι πολλοι απο μας γλυκοκοιταμε τις τιμες και την αγορα γενικα,περα απο τον Ατλαντικο!

Δημοσ.

Παγκοσμιοποίηση δεν επιθυμούν..?

Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω την διαφοροποίηση σε αυτές τις αγορές εκτός ΕΕ.

Η μου απελευθερώνεις την αγορά ή μου λές ,ξές κάτι θέλω να τονώσω την Ευρωπαική αγορά μόνο και μπαίνει ενιαίος φόρος παντου..

Τέσπα μη το γρουσουζεύω..

Στο track&confirm της USPS αυτή την στιγμή βρίσκεται "into Foreign Customs"...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...