Προς το περιεχόμενο

Tekken 6 Special Edition

Mr.Hartnoll

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τετοια απογοητευση που ήταν το 6....οχι το Special Edition, ουτε το κανονικο δε θελω να βλέπω!!

ε δεν το λες απογοητευση,απλα εχει προβληματικο online.κατα τα αλλα ειναι αρκετα καλο.

εγω προσωπικα ομως περιμενω εν αγωνια το [ame=http://www.youtube.com/watch?v=WseZfBPNgE0&feature=fvst]tag tournament 2.[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=WseZfBPNgE0&feature=fvst[/ame]

Δημοσ.
ε δεν το λες απογοητευση,απλα εχει προβληματικο online.κατα τα αλλα ειναι αρκετα καλο.

Παίζω όλα τα Tekken απο τότε που βγήκαν και τα χω λιώσει όλα.. Το 6 με χαλασε τοσο πολυ,που δεν το ακουμπησα καν να φανταστεις! Μετα το Tekken 5 και το Soul Calibur 2 το χάος... :P

Το Tag Tournament 2 που παρεθεσες,μου δινει ελπίδες!! Το μονο κακο που ειχε το πρώτο Tag Tournament, ήταν η ταχυτητα του που ηταν πολυ αργη σε σχεση με του 3..αλλα βλέπω την φτιάξανε σε αυτη την εκδοση!! :-D

Δημοσ.

Εγώ διαφωνώ.

Γιατί ?! Ελάμπορέιτ πλίζ. Δεν είπα να υποστηρίξουμε πλαίσιο, μουλτιράμα ή κάποια άλλη πανάκριβη αλυσίδα αλλά έχουμε και άλλα μαγαζιά.

Το θέμα για μένα δεν ήταν αν θα πάρω το Tekken ή όχι αλλά αν θα δώσω λεφτά για το limited. Δηλαδή θα προτείνατε Street figher ή virtua fighter ή κάτι άλλο ?

Δημοσ.

18 Ευρώ...

Μια χαρά τιμή!

απο εμενα μαυρο δαγκωτο στο καταστημα,ειναι εντελως ερασιτεχνες και νομιζουν πως μπορουν να στην φερουν.ειχα μια καη εμπειρια απο αγορα και καταφερα να παρω τα λεφτα μου πισω μετα απο 2+μηνες.μπορει να ετυχε σε εμενα βεβαια

Δημοσ.

απο εμενα μαυρο δαγκωτο στο καταστημα,ειναι εντελως ερασιτεχνες

καλά, 18 ευρώ για platinum έκδοση δεν είναι σε καμία περίπτωση "Μια χαρά τιμή", πόσο λόγος μάλλον για να ασχοληθώ με αγγλικό κατάστημα.

οχι,μετα το τεκκεν ακολουθει το χαος.

ρωτάω γατί για Street fighter 4 έχω ακούσει καλές κριτικές

Δημοσ.

οχι,μετα το τεκκεν ακολουθει το χαος. αν θες το φουτερακι οκ τσιμπα το.Προσωπικα δεν θα εβαζα ουτε το φουτερ βεβαια

θα προσθέσω μετά το Tekken 5 (βάζω και το πολύ αξιόλογο Dark Resirrection) το χάος...!!! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...